Se pun pulpele si cartofii, taiati in cuburi mari, intr-un castron mare. Se adauga cepele taiate felii de 1 cm, usturoiul zdrobit, si toate celelalte ingrediente. Se amesteca bine, pana cand toate componentele se acopera cu condimente uniform. Se pune totul intr-o tava mare, se acopera cu folie bine etansata si se pune in cuptor la foc potrivit/inalt cca. 180-200 grade, pana cand cartofii sunt gata (cam 45 minute). Se da jos folia si se mai lasa in cuptor sa se rumeneasca.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii