autor:

Lia Maria

» » Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu cartofi taranesti, la punga

Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 noiembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 noiembrie 2011

Ingrediente
3 pulpe intregi, 1,5kg cartofi, Piper, boia dulce, Sare, 1 punga pt copt

Dificultate: Redusa Timp: 1h

13 voturi

Mod de preparare

Curatam cartofii, ii spalam, ii feliem, adaugam sare si boia si ii amestecam bine. Pulpele de pui le sectionam in doua, le spalam bine sub jet de apa rece apoi le pudram pe ambele parti cu sare, piper si boia.
Punem cartofii in punga, peste ei aranjam bucatile de carne, apoi legam punga. Luam o tava de friptura in care punem un pahar de apa si asezam in ea punga cu cartofi si pulpe.
Cu o scobitoare intepam punga in trei locuri, pentru a permite aburului sa iasa si dam tava la cuptor pentru 30’. Scoatem tava din cuptor, despicam punga cu grija sa nu ne ardem, o indepartam (tragem usor de ea) intindem cartofii si carnea, in tava si dam la cuptor inca 15’ pentru a se rumeni.
Servim alaturi de salata sau muraturi, la alegere.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu cartofi taranesti, la punga" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui  la capac cu stoemp

Pulpe de pui la capac cu stoemp

se spala pulpele de pui si se aseaza pe un cap intors invers.Se presara sare, piper si cateii

5 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Cartofi cu piept de pui gratinati

Cartofi cu piept de pui gratinati

Cartofii ii decojim, ii spalam si ii taiem cubulete. Ii punem intr-un vas de apa la fiert cu putina

18 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2011

    Buna reteta si eu fac de multe ori in punga dar de ce trebuie sa pui un pahar de apa in tava ? Te rog raspunde-mi.

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2011

    Ramona, Danutza, Divainbucatarie, va multumesc pentru aprecieri ! Pupici

  • www.divainbucatarie.ro

    www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2011

    Ce pofta mi-ai facut!!! Arata apetisant!

    • Danutza_Retetegg

      Danutza_Retetegg (Chef de cuisine) , 16 noiembrie 2011

      Wow, ce bine arata! Si cu niste muraturi langa ...excelent!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 16 noiembrie 2011

      Deja imi lasã gura apã, ce bun:)

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

13 voturi

Ingrediente

  • 3 pulpe intregi
  • 1,5kg cartofi
  • Piper
  • boia dulce
  • Sare
  • 1 punga pt copt

Raporteaza reteta

Retete
de Lia Maria
Cartofi cu costita la cuptor

Cartofi cu costita la cuptor

Cartofii se spala si se pun la fiert, in apa cu sare, intregi. Se fierb si ouale si se taie rondele.

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Paste cu slaninuta

Paste cu slaninuta

Se fierb pastele in apa cu sare si ulei. Cand sunt fierte se dau sub un jet de apa rece, se strecoara

4 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza
Gem de Caise Delicios

Gem de Caise Delicios

Caisele spalate si fara samburi, se dau prin masina de carne si se pun intr-o cratita mare. Separat

10 voturi    7 comentarii
3h
Conserve si muraturi

kok miori (Chef de cuisine)

Buna reteta si eu fac de multe ori in punga dar de ce trebuie sa pui un pahar de apa in tava ? Te rog raspunde-mi.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
FRIPTURA CU DULCEATA DE ARDEI IUTE