autor:

Lia Maria

» » Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu cartofi taranesti, la punga

Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 noiembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 noiembrie 2011

Ingrediente
3 pulpe intregi, 1,5kg cartofi, Piper, boia dulce, Sare, 1 punga pt copt

Dificultate: Redusa Timp: 1h

15 voturi

Mod de preparare

Curatam cartofii, ii spalam, ii feliem, adaugam sare si boia si ii amestecam bine. Pulpele de pui le sectionam in doua, le spalam bine sub jet de apa rece apoi le pudram pe ambele parti cu sare, piper si boia.
Punem cartofii in punga, peste ei aranjam bucatile de carne, apoi legam punga. Luam o tava de friptura in care punem un pahar de apa si asezam in ea punga cu cartofi si pulpe.
Cu o scobitoare intepam punga in trei locuri, pentru a permite aburului sa iasa si dam tava la cuptor pentru 30’. Scoatem tava din cuptor, despicam punga cu grija sa nu ne ardem, o indepartam (tragem usor de ea) intindem cartofii si carnea, in tava si dam la cuptor inca 15’ pentru a se rumeni.
Servim alaturi de salata sau muraturi, la alegere.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu cartofi taranesti, la punga" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Musaca din legume cu carne de pui

Musaca din legume cu carne de pui

Punem cartofii la fiert in apa cu putina sare.Vinetele le tai rondele si le presar cu sare pe ambele

20 voturi    15 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
tocanita de purcel

tocanita de purcel

intr-0 tigaie cu ulei se inabuse pe rind ,carnea taiata bucatele,cartofi si ardei taiati rondele,ceapa

9 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Mariana_Cuzuioc

    Mariana_Cuzuioc (Bucatar) , 28 iunie 2018

    Este foarte gustos...

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2011

    Buna reteta si eu fac de multe ori in punga dar de ce trebuie sa pui un pahar de apa in tava ? Te rog raspunde-mi.

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2011

    Ramona, Danutza, Divainbucatarie, va multumesc pentru aprecieri ! Pupici

    • www.divainbucatarie.ro

      www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2011

      Ce pofta mi-ai facut!!! Arata apetisant!

    • Danutza_Retetegg

      Danutza_Retetegg (Chef de cuisine) , 16 noiembrie 2011

      Wow, ce bine arata! Si cu niste muraturi langa ...excelent!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 16 noiembrie 2011

      Deja imi lasã gura apã, ce bun:)

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

15 voturi

Ingrediente

  • 3 pulpe intregi
  • 1,5kg cartofi
  • Piper
  • boia dulce
  • Sare
  • 1 punga pt copt

Raporteaza reteta

Retete
de Lia Maria
Cartofi cu costita la cuptor

Cartofi cu costita la cuptor

Cartofii se spala si se pun la fiert, in apa cu sare, intregi. Se fierb si ouale si se taie rondele.

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Paste cu slaninuta

Paste cu slaninuta

Se fierb pastele in apa cu sare si ulei. Cand sunt fierte se dau sub un jet de apa rece, se strecoara

4 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza
Gem de Caise Delicios

Gem de Caise Delicios

Caisele spalate si fara samburi, se dau prin masina de carne si se pun intr-o cratita mare. Separat

11 voturi    7 comentarii
3h
Conserve si muraturi

Mariana_Cuzuioc (Bucatar)

Este foarte gustos...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

4 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Rosii si ardei umpluti cu carne de curcan