Curatam cartofii, ii spalam, ii feliem, adaugam sare si boia si ii amestecam bine. Pulpele de pui le sectionam in doua, le spalam bine sub jet de apa rece apoi le pudram pe ambele parti cu sare, piper si boia.
Punem cartofii in punga, peste ei aranjam bucatile de carne, apoi legam punga. Luam o tava de friptura in care punem un pahar de apa si asezam in ea punga cu cartofi si pulpe.
Cu o scobitoare intepam punga in trei locuri, pentru a permite aburului sa iasa si dam tava la cuptor pentru 30’. Scoatem tava din cuptor, despicam punga cu grija sa nu ne ardem, o indepartam (tragem usor de ea) intindem cartofii si carnea, in tava si dam la cuptor inca 15’ pentru a se rumeni.
Servim alaturi de salata sau muraturi, la alegere.
Pofta buna!
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii