Pulpe de pui cu cartofi taranesti, la punga

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pulpe de pui cu cartofi taranesti, la punga

Ingrediente

  • 3 pulpe intregi
  • 1,5kg cartofi
  • Piper
  • boia dulce
  • Sare
  • 1 punga pt copt

Mod de preparare

Curatam cartofii, ii spalam, ii feliem, adaugam sare si boia si ii amestecam bine. Pulpele de pui le sectionam in doua, le spalam bine sub jet de apa rece apoi le pudram pe ambele parti cu sare, piper si boia.

Punem cartofii in punga, peste ei aranjam bucatile de carne, apoi legam punga. Luam o tava de friptura in care punem un pahar de apa si asezam in ea punga cu cartofi si pulpe.

Cu o scobitoare intepam punga in trei locuri, pentru a permite aburului sa iasa si dam tava la cuptor pentru 30’. Scoatem tava din cuptor, despicam punga cu grija sa nu ne ardem, o indepartam (tragem usor de ea) intindem cartofii si carnea, in tava si dam la cuptor inca 15’ pentru a se rumeni.

Servim alaturi de salata sau muraturi, la alegere.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Salata de icre

Salata de icre

Reteta de salata de icre. Cum faci acasa salata de icre.

Salata de icre
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor