autor:

Anca Rm

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu castane

Autor: Anca Rm (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 octombrie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca Rm (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 octombrie 2016

Ingrediente
-6 pulpe de pui inferioare (ciocanele ), -1 ceapa mare, -1 rosie, -1 ardei galben, -150 gr castane coapte si decojite, -sos de soia, -pudra ghimbir, -piper, -2 linguri ulei, -100 ml vin alb dulce

Dificultate: Medie Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea am spalat-o in apa rece si am curatat-o bine . Intr-un castron am pus 2 lingurite sos de soia , putina pudra de ghimbir si putin piper proaspat rasnit . Le-am amestecat si am pus pulpele. Le-am amestecat bine astfel incat sa fie sos pe fiecare pulpa , pe toata suprafata .
Le-am lasat deoparte
Intr-o tigaie pe foc mic am pus 2 linguri ulei si ceapa taiata ,am lasat la calit 2 minute . Am adaugat ardeiul taiat cubulete si pulpele de pui . Lasam la foc mic pentru 5 minute , dupa care am adaugat vinul alb .
Acoperim cu un capac si in ultimele 10 minute de gatire am adaugat castanele coapte , decojite si taiate si rosia taiata cuburi .
Am mai lasat la foc pentru 10 minute .
Serviti cu piure de cartofi .

Castanele le-am copt cu o seara inainte . Inainte sa le pun in tava le-am spalat bine si apoi s-au odihnit cam o jumate de ora in apa ,la inmuiat , am schimbat apa si le-am, mai lasat sa mai stea cam 10 minute . Direct din apa le-am luat si le-am crestat cu un cutit bine ascutit si su grija sa nu ma tai. Le-am asezat in tava si apoi tava am pus-o in cuptorul incins la 200 grade pentru 30 minute . In acest timp le-am mai scuturat din cand in cand . Pentru mine castanele coapte sunt un deliciu si nu ma satur de ele . Stau cu castronul cu castane coapte in brate , desfac si mananc .
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu castane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmale

Sarmale

Se taie ceapa si ardei marunt si se pun la calit, peste ele se adauga condimentele pentru sarmale

36 voturi    36 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Snitel cu piure

Snitel cu piure

Se prepara snitelele avand grija sa fie cat mai egale intre ele. Se prepara piureul si se adauga

7 voturi    6 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • -6 pulpe de pui inferioare (ciocanele )
  • -1 ceapa mare
  • -1 rosie
  • -1 ardei galben
  • -150 gr castane coapte si decojite
  • -sos de soia
  • -pudra ghimbir
  • -piper
  • -2 linguri ulei
  • -100 ml vin alb dulce

Raporteaza reteta

Retete
de Anca Rm
Flan de portocale

Flan de portocale

Se spala foarte bine portocalele cu o perie si apa calduta, una dintre ele se curata de coaja, iar

47 voturi    16 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Chocolate cake by Julia Child

Chocolate cake by Julia Child

Tapetam cu unt si faina o forma de tort cu diametrul de 20 de centimetri. Ciocolata o topim

2 voturi    2 comentarii
40 min
Torturi
Rulada din albusuri cu crema de branza si capsuni

Rulada din albusuri cu crema de branza si capsuni

Blat: Pregatim o tava mica (25x20 cm), o tapetam cu faina sau punem hartie de copt si pornim cuptorul

1 vot    0 comentarii
30 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciulamaua bunicii Ciulamaua bunicii

Curatam ciupercile de pielita, le spalam si le feliem. Ciocanelele de pui se pun la fiert cu 1,5 l de apa si o lingurita de sare, se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Ostropel cu cocos de tara