Se spala ciupercile, se curata si se taie in patru. Cepele curatate se taie in doua, iar prazul spalat si curatat se taie rondele.
Pulpele de pui spalate si zvantate se condimenteaza, se prajesc, la foc iute, in uleiul incins, se scot si se pun deoparte.
In acelasi ulei se prajesc ciupercile si ceapa. Se adauga sare, piper si cimbru si se sting cu zeama de carne si vinul alb. Se incorporeaza pulpele de pui si se lasa sa fiarba incet, cu capac, circa 45 de minute.
Se scot pulpele din sos si se tin calde. Se adauga la sos patrunjelul verde tocat, sare si piper dupa gust, se leaga - eventual - cu putina faina sau amidon si se serveste fierbinte impreuna cu pulpele de pui.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii