autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu ciuperci

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 400 g ciuperci, , 250 g ceapa (mica), , 1 tulpina de praz, , 4 pulpe de pui (800 g), , sare, , piper, , 3 linguri ulei, , 1 lingurita frunzulite de cimbru, , 1/4 l zeama concentrata de pasare (Knorr +apa), , 1/8 l vin alb, , 1/2 legatura patrunjel verde (tocat).

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Se spala ciupercile, se curata si se taie in patru. Cepele curatate se taie in doua, iar prazul spalat si curatat se taie rondele.
Pulpele de pui spalate si zvantate se condimenteaza, se prajesc, la foc iute, in uleiul incins, se scot si se pun deoparte.
In acelasi ulei se prajesc ciupercile si ceapa. Se adauga sare, piper si cimbru si se sting cu zeama de carne si vinul alb. Se incorporeaza pulpele de pui si se lasa sa fiarba incet, cu capac, circa 45 de minute.
Se scot pulpele din sos si se tin calde. Se adauga la sos patrunjelul verde tocat, sare si piper dupa gust, se leaga - eventual - cu putina faina sau amidon si se serveste fierbinte impreuna cu pulpele de pui.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu ananas si ciuperci

Pulpe de pui cu ananas si ciuperci

1. Pulpele se spala bine cu apa rece, se curata se dezoseaza, se cresteaza si se pun in tigaia grill

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Aripioare si pulpe de pui pe pat de lamaie cu sos de usturoi si ciuperci

Aripioare si pulpe de pui pe pat de lamaie cu sos de usturoi si ciuperci

Inlaturam pielita de pe pulpele de pui , apoi le facem cu un amestec format din condimente pentru

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

9 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 400 g ciuperci
  • 250 g ceapa (mica)
  • 1 tulpina de praz
  • 4 pulpe de pui (800 g)
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingurita frunzulite de cimbru
  • 1/4 l zeama concentrata de pasare (Knorr +apa)
  • 1/8 l vin alb
  • 1/2 legatura patrunjel verde (tocat).

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Musaca