autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu ciuperci

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 400 g ciuperci, , 250 g ceapa (mica), , 1 tulpina de praz, , 4 pulpe de pui (800 g), , sare, , piper, , 3 linguri ulei, , 1 lingurita frunzulite de cimbru, , 1/4 l zeama concentrata de pasare (Knorr +apa), , 1/8 l vin alb, , 1/2 legatura patrunjel verde (tocat).

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Se spala ciupercile, se curata si se taie in patru. Cepele curatate se taie in doua, iar prazul spalat si curatat se taie rondele.
Pulpele de pui spalate si zvantate se condimenteaza, se prajesc, la foc iute, in uleiul incins, se scot si se pun deoparte.
In acelasi ulei se prajesc ciupercile si ceapa. Se adauga sare, piper si cimbru si se sting cu zeama de carne si vinul alb. Se incorporeaza pulpele de pui si se lasa sa fiarba incet, cu capac, circa 45 de minute.
Se scot pulpele din sos si se tin calde. Se adauga la sos patrunjelul verde tocat, sare si piper dupa gust, se leaga - eventual - cu putina faina sau amidon si se serveste fierbinte impreuna cu pulpele de pui.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
pulpe de pui la cuptor,cu orez si ciuperci

pulpe de pui la cuptor,cu orez si ciuperci

Spalam pulpele si le asezam pe patul de legume.Le stropim cu uleiul,adaugam condimente,apa si lasam

6 voturi    3 comentarii
50h
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu sos de ciuperci

Pulpe de pui cu sos de ciuperci

Fierb pulpele. Calesc ceapa, adaug ciupercile date pe robot, las sa se caleasca impreuna, adaug supa,

41 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

9 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 400 g ciuperci
  • 250 g ceapa (mica)
  • 1 tulpina de praz
  • 4 pulpe de pui (800 g)
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingurita frunzulite de cimbru
  • 1/4 l zeama concentrata de pasare (Knorr +apa)
  • 1/8 l vin alb
  • 1/2 legatura patrunjel verde (tocat).

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ciulama de pui