autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu ciuperci

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 400 g ciuperci, , 250 g ceapa (mica), , 1 tulpina de praz, , 4 pulpe de pui (800 g), , sare, , piper, , 3 linguri ulei, , 1 lingurita frunzulite de cimbru, , 1/4 l zeama concentrata de pasare (Knorr +apa), , 1/8 l vin alb, , 1/2 legatura patrunjel verde (tocat).

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Se spala ciupercile, se curata si se taie in patru. Cepele curatate se taie in doua, iar prazul spalat si curatat se taie rondele.
Pulpele de pui spalate si zvantate se condimenteaza, se prajesc, la foc iute, in uleiul incins, se scot si se pun deoparte.
In acelasi ulei se prajesc ciupercile si ceapa. Se adauga sare, piper si cimbru si se sting cu zeama de carne si vinul alb. Se incorporeaza pulpele de pui si se lasa sa fiarba incet, cu capac, circa 45 de minute.
Se scot pulpele din sos si se tin calde. Se adauga la sos patrunjelul verde tocat, sare si piper dupa gust, se leaga - eventual - cu putina faina sau amidon si se serveste fierbinte impreuna cu pulpele de pui.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
pulpe de pui la cuptor,cu orez si ciuperci

pulpe de pui la cuptor,cu orez si ciuperci

Spalam pulpele si le asezam pe patul de legume.Le stropim cu uleiul,adaugam condimente,apa si lasam

6 voturi    3 comentarii
50h
Mancaruri cu carne
Ciulama de ciuperci champignion cu pulpe de pui

Ciulama de ciuperci champignion cu pulpe de pui

Curatam copanelele de piele le taiem in doua si le punem la fiert in apa cu sare.Dupa ce le luam

9 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

9 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 400 g ciuperci
  • 250 g ceapa (mica)
  • 1 tulpina de praz
  • 4 pulpe de pui (800 g)
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingurita frunzulite de cimbru
  • 1/4 l zeama concentrata de pasare (Knorr +apa)
  • 1/8 l vin alb
  • 1/2 legatura patrunjel verde (tocat).

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Ruladă de porc