Puneti faina intr-o farfurie adanca. Taiati pulpele de pui in doua (pe articulatie), separand pulpa superioara de ciocanele, si dati bucatile prin faina.
Incingeti uleiul intr-o cratita, prajiti bucatile de pui pe toate partile, pana ce se rumenesc, scoateti-le din cratita si aruncati uleiul in care le-ati prajit.
Puneti-le inapoi in cratita, adaugati cepele curatate si crenguta de cimbru, turnati peste ele vinul, sarati, piperati si lasati-le sa fiarba, cu capac, circa 25 de minute.
Luati capacul de pe cratita si lasati-le sa fiarba, in continuare, la foc iute, pana ce se inmoaie carnea.
Intre timp, preparati ciupercile: rupeti piciorusele, spalati palariile cu apa rece, zvantati-le cu hartie absorbanta si prajiti-le intregi - daca sunt mai mici - in untul incins, impreuna cu usturoiul curatat si presat, sare si piper. Dupa ce s-a evaporat aproape toata apa, turnati peste ele otetul si lasati-le sa fiarba inca 2 minute, la foc iute.
Puneti pe mijlocul unui platou bucatile de pui, de jur imprejur ciupercile si serviti-le fierbinti.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii