Se spala pulpele,se portioneaza,se aseaza in tava,deasupra se pun ciupercile curatate si tocate feliute potrivite,se dau cu putina vegeta si un strop de ulei,se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 1 ora la foc potrivit.Se da folia jos,daca ciupercile au lasat prea multa apa se mai da la cuptor fara folie sa mai scada putin,se amesteca smantana cu plicurile maggi,se da un clocot pe foc si se pune peste pulpele cu ciuperci si se mai lasa 15-20 de minute la cuptor.Se serveste cu pireu.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii