autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu ciuperci

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 400 g ciuperci, , 250 g ceapa de arpagic, , 1 tulpina de praz, , 4 pulpe de pui (800 g), , sare, , piper, , 3 linguri ulei, , 1 lingurita cimbru (frunzulite), , 1/4 l zeama concentrata de pasare (Knorr+apa), , 1/8 l vin alb, , 1/2 legatura patrunjel verde (tocat).

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala ciupercile, se curata si se taie in 4. Ceapa curatata se taie in doua, iar prazul spalat si curatat se taie rondele. Pulpele de pui, spalate, zvantate si condimentate, se prajesc in uleiul incins, se scot din tigaie si se pun deoparte.
In uleiul din tigaie se prajesc ciupercile impreuna cu ceapa, se condimenteaza cu sare, piper si cimbru si se sting cu vin si zeama concentrata de pasare. Se adauga pulpele de pui si se lasa sa fiarba incet, cu capac, aproximativ 45 de minute.
Se scot pulpele, se incorporeaza in sos patrunjelul verde, tocat (care se poate lega cu putina faina sau amidon) si se servesc cu paine alba sau cu cartofi prajiti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu ananas si ciuperci

Pulpe de pui cu ananas si ciuperci

1. Pulpele se spala bine cu apa rece, se curata se dezoseaza, se cresteaza si se pun in tigaia grill

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
PULPE DE PUI CU CIUPERCI

PULPE DE PUI CU CIUPERCI

Pulpele se curata si se spala, se portioneaza daca sunt prea mari, se condimenteaza si se aseaza

20 voturi    8 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 400 g ciuperci
  • 250 g ceapa de arpagic
  • 1 tulpina de praz
  • 4 pulpe de pui (800 g)
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingurita cimbru (frunzulite)
  • 1/4 l zeama concentrata de pasare (Knorr+apa)
  • 1/8 l vin alb
  • 1/2 legatura patrunjel verde (tocat).

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Tartalete cu pui in sos de asparagus/Tarteletter med kylling i asparges