Se spala ciupercile, se curata si se taie in 4. Ceapa curatata se taie in doua, iar prazul spalat si curatat se taie rondele. Pulpele de pui, spalate, zvantate si condimentate, se prajesc in uleiul incins, se scot din tigaie si se pun deoparte.
In uleiul din tigaie se prajesc ciupercile impreuna cu ceapa, se condimenteaza cu sare, piper si cimbru si se sting cu vin si zeama concentrata de pasare. Se adauga pulpele de pui si se lasa sa fiarba incet, cu capac, aproximativ 45 de minute.
Se scot pulpele, se incorporeaza in sos patrunjelul verde, tocat (care se poate lega cu putina faina sau amidon) si se servesc cu paine alba sau cu cartofi prajiti.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii