autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu ciuperci

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 400 g ciuperci, , 250 g ceapa de arpagic, , 1 tulpina de praz, , 4 pulpe de pui (800 g), , sare, , piper, , 3 linguri ulei, , 1 lingurita cimbru (frunzulite), , 1/4 l zeama concentrata de pasare (Knorr+apa), , 1/8 l vin alb, , 1/2 legatura patrunjel verde (tocat).

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala ciupercile, se curata si se taie in 4. Ceapa curatata se taie in doua, iar prazul spalat si curatat se taie rondele. Pulpele de pui, spalate, zvantate si condimentate, se prajesc in uleiul incins, se scot din tigaie si se pun deoparte.
In uleiul din tigaie se prajesc ciupercile impreuna cu ceapa, se condimenteaza cu sare, piper si cimbru si se sting cu vin si zeama concentrata de pasare. Se adauga pulpele de pui si se lasa sa fiarba incet, cu capac, aproximativ 45 de minute.
Se scot pulpele, se incorporeaza in sos patrunjelul verde, tocat (care se poate lega cu putina faina sau amidon) si se servesc cu paine alba sau cu cartofi prajiti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
pulpe de pui la cuptor,cu orez si ciuperci

pulpe de pui la cuptor,cu orez si ciuperci

Spalam pulpele si le asezam pe patul de legume.Le stropim cu uleiul,adaugam condimente,apa si lasam

6 voturi    3 comentarii
50h
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu sos de ciuperci

Pulpe de pui cu sos de ciuperci

Fierb pulpele. Calesc ceapa, adaug ciupercile date pe robot, las sa se caleasca impreuna, adaug supa,

41 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 400 g ciuperci
  • 250 g ceapa de arpagic
  • 1 tulpina de praz
  • 4 pulpe de pui (800 g)
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingurita cimbru (frunzulite)
  • 1/4 l zeama concentrata de pasare (Knorr+apa)
  • 1/8 l vin alb
  • 1/2 legatura patrunjel verde (tocat).

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Ardei umpluti pe pat de rosii si kaizer