autor:

mariana scarlat

» » Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu conopida

Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 octombrie 2009

Ingrediente
6 pulpe de pui, 1 conopida mijlocie, 1/2 pahar de vin alb sau 1 lingura zeama de lamaie, 1 pahar de apa, 2 linguri unt, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 55 min

0 voturi

Mod de preparare

Pulpele de pui se spala, se indeparteaza pielea, se sareaza se pipereaza si se pun intr-o tava sau un vas termorezistent.

Se adauga vinul si apa.

Coopida, spalata si desfacuta in buchetele, se caleste usor in unt si se pune si ea in tava. Se da la cuptor si se lasa pana ce pulpele sunt rumenite pe ambele parti si

sosul este scazut.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu conopida" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cordon Bleu

Cordon Bleu

Se taie piepti de pui in felii ca de snitele,se bat apoi se pune o feliuta de cascaval si una,doua

159 voturi    15 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci

Pui cu ciuperci

Se prajesc pulpele , se calesc ceapa,ciupercile si apoi se adauga pulpele prajite. Se lasa la foc

3 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 13 noiembrie 2009

    Mulţumesc pentru aprecieri!

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

    Tare bune trebuie sa fie!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

    Delicios

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 30 octombrie 2009

      Trebuie sa fie tare bune....

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

55 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de mariana scarlat
Figaro Dobroiu

Figaro Dobroiu

Se freacă margarina cu 1/4kg de zahăr şi se adaugă treptat 5 gălbenuşuri şi un ou întreg.

6 voturi    1 comentariu
45 min
Prajituri
Pr�jitura chinezeasc�

Pr�jitura chinezeasc�

Blatul Se freacă untul cu 200g de zahăr,se adaugă nucile măcinate, făina cu praful de copt

3 voturi    12 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitură cu marmeladă de caise

Prajitură cu marmeladă de caise

Se freacă puţin gălbenuăurile cu zahărul şi se adaugă smântâna, vanilia şi bicarbonatul,

1 vot    5 comentarii
45 min
Prajituri

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Mulţumesc pentru aprecieri!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
ficat de porc cu cartofi pai