autor:

mariana scarlat

» » Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu conopida

Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 octombrie 2009

Ingrediente
6 pulpe de pui, 1 conopida mijlocie, 1/2 pahar de vin alb sau 1 lingura zeama de lamaie, 1 pahar de apa, 2 linguri unt, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 55 min

0 voturi

Mod de preparare

Pulpele de pui se spala, se indeparteaza pielea, se sareaza se pipereaza si se pun intr-o tava sau un vas termorezistent.

Se adauga vinul si apa.

Coopida, spalata si desfacuta in buchetele, se caleste usor in unt si se pune si ea in tava. Se da la cuptor si se lasa pana ce pulpele sunt rumenite pe ambele parti si

sosul este scazut.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu conopida" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Craticioara cu cartofi si crenvusti

Craticioara cu cartofi si crenvusti

Cartofii se fierb 15 minute,se scot,se racesc si se taie felii mai groase; Intr-o tigaie cu putin

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu dovlecei

Pulpe de pui cu dovlecei

Pulpele se taie in doua,se cresteaza,se clatesc bine si se lasa deoparte sa se scurga apa. Intr-o

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 13 noiembrie 2009

    Mulţumesc pentru aprecieri!

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

    Tare bune trebuie sa fie!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

    Delicios

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 30 octombrie 2009

      Trebuie sa fie tare bune....

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

55 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de mariana scarlat
Figaro Dobroiu

Figaro Dobroiu

Se freacă margarina cu 1/4kg de zahăr şi se adaugă treptat 5 gălbenuşuri şi un ou întreg.

6 voturi    1 comentariu
45 min
Prajituri
Pr�jitura chinezeasc�

Pr�jitura chinezeasc�

Blatul Se freacă untul cu 200g de zahăr,se adaugă nucile măcinate, făina cu praful de copt

4 voturi    12 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitură cu marmeladă de caise

Prajitură cu marmeladă de caise

Se freacă puţin gălbenuăurile cu zahărul şi se adaugă smântâna, vanilia şi bicarbonatul,

1 vot    5 comentarii
45 min
Prajituri

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Mulţumesc pentru aprecieri!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Tocanita cu ficatei de pui Tocanita cu ficatei de pui

Se curata si taie ceapa marunt. Se pune tuciul pe foc sa se incinga, se adauga uleiul, apoi ceapa si se lasa sa se caleasca la foc mic

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Mamaliga in straturi sau Taci si inghite Mamaliga in straturi sau Taci si inghite

In mod traditional mamaliga se fierbe in lapte cu smantana, dar pentru ca oricum este o mancare foarte grea, am decis sa fac o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Musaca din legume cu carne de pui