autor:

mariana scarlat

» » Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu conopida

Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 octombrie 2009

Ingrediente
6 pulpe de pui, 1 conopida mijlocie, 1/2 pahar de vin alb sau 1 lingura zeama de lamaie, 1 pahar de apa, 2 linguri unt, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 55 min

0 voturi

Mod de preparare

Pulpele de pui se spala, se indeparteaza pielea, se sareaza se pipereaza si se pun intr-o tava sau un vas termorezistent.

Se adauga vinul si apa.

Coopida, spalata si desfacuta in buchetele, se caleste usor in unt si se pune si ea in tava. Se da la cuptor si se lasa pana ce pulpele sunt rumenite pe ambele parti si

sosul este scazut.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu conopida" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Risotto alla marinara

Risotto alla marinara

Preparare : am inceput prin a prepara stockul, am cladit intr-un vas mai inalt fructele de mare,

4 voturi    13 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de vita

Sarmalute in foi de vita

Se amesteca toate ingredientele apoi se aseaza pe cate o frunza de vita putina carne tocata, si se

56 voturi    19 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 13 noiembrie 2009

    Mulţumesc pentru aprecieri!

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

    Tare bune trebuie sa fie!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

    Delicios

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 30 octombrie 2009

      Trebuie sa fie tare bune....

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

55 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de mariana scarlat
Figaro Dobroiu

Figaro Dobroiu

Se freacă margarina cu 1/4kg de zahăr şi se adaugă treptat 5 gălbenuşuri şi un ou întreg.

6 voturi    1 comentariu
45 min
Prajituri
Pr�jitura chinezeasc�

Pr�jitura chinezeasc�

Blatul Se freacă untul cu 200g de zahăr,se adaugă nucile măcinate, făina cu praful de copt

3 voturi    12 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitură cu marmeladă de caise

Prajitură cu marmeladă de caise

Se freacă puţin gălbenuăurile cu zahărul şi se adaugă smântâna, vanilia şi bicarbonatul,

1 vot    5 comentarii
45 min
Prajituri

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Mulţumesc pentru aprecieri!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Drob