autor:

Andreea Constantina Manciu

» » Mancaruri cu carne

PULPE DE PUI CU CONOPIDA

Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 martie 2009

Ingrediente
- 6- 8 bucati de pulpe de pui, - o conopida mare, - un morcov sau doi, - o ceapa medie, - o lingura de faina, - 3 linguri- 4 linguri de ulei, - bulion, - sare sau delicat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1. Se pun pulpele impreuna cu ceapa tocata marunt,morocovul taiat cubulete si ulei intr o cratita si se acopera cu un capac la foc potrivit
2. Cand sunt rumenite se adauga apa cat sa acopere puiul si se lasa sa fiarba
3. Conopida curatata si desfacuta in buchetele mici se opareste si se adauga peste puiul care este aproape fiert.
4. Se adauga bulion si se mai lasa la foc mic sa fiarba
5. Cand e aproape gata adaugam sare dupa gust sau delicat
6. Daca vi se pare ca sosul este prea zemos puteti adauga o lingura sau doua de faina ca sa se lege.
Daca ti-a placut reteta noastra "PULPE DE PUI CU CONOPIDA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui intreg in aluat

Pui intreg in aluat

Incalzeste cuptorul la 220⁰C.Unge cu putin ulei de masline un vas termorezistent. Pentru aluat,

25 voturi    14 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Stufat din piept de pui

Stufat din piept de pui

Pieptul de pui se taie fisiute sau cuburi, se spala , se lasa la scurs, se sareaza si se rumeneste

5 voturi    6 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

    Foarte buna reteta.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 06 aprilie 2009

    Cui ii place smantana poate pune peste conopida niste smantana si marar verde tocat...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • - 6- 8 bucati de pulpe de pui
  • - o conopida mare
  • - un morcov sau doi
  • - o ceapa medie
  • - o lingura de faina
  • - 3 linguri- 4 linguri de ulei
  • - bulion
  • - sare sau delicat

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Constantina Manciu
PUI CU VIN

PUI CU VIN

1.Se taie sunculita sau kaiserul feliute(daca este afumat se va opari 2-3 minute) si se caleste 2.Peste

25 voturi    23 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
SARMALE

SARMALE

1.Adaugam peste carne condimentele pentru sarmale,ouale, orezul, delikatul si amestecam. 2.Luam

16 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Spaghete cu carne tocata

Spaghete cu carne tocata

Se fierb spaghetele, cand sunt aproape fierte se adauga carnea tocata, se mai fierb vreo 15 minute,

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

flori de piatra (Chef de cuisine)

Foarte buna reteta.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Tocanita de maruntaie de miel