autor:

Andreea Constantina Manciu

» » Mancaruri cu carne

PULPE DE PUI CU CONOPIDA

Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 martie 2009

Ingrediente
- 6- 8 bucati de pulpe de pui, - o conopida mare, - un morcov sau doi, - o ceapa medie, - o lingura de faina, - 3 linguri- 4 linguri de ulei, - bulion, - sare sau delicat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1. Se pun pulpele impreuna cu ceapa tocata marunt,morocovul taiat cubulete si ulei intr o cratita si se acopera cu un capac la foc potrivit
2. Cand sunt rumenite se adauga apa cat sa acopere puiul si se lasa sa fiarba
3. Conopida curatata si desfacuta in buchetele mici se opareste si se adauga peste puiul care este aproape fiert.
4. Se adauga bulion si se mai lasa la foc mic sa fiarba
5. Cand e aproape gata adaugam sare dupa gust sau delicat
6. Daca vi se pare ca sosul este prea zemos puteti adauga o lingura sau doua de faina ca sa se lege.
Daca ti-a placut reteta noastra "PULPE DE PUI CU CONOPIDA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sombreri cu linte si carnati

Sombreri cu linte si carnati

Pentru ca in aceste sarbatori de iarna majoritatea persoanelor consuma mancaruri "grele"pentru ca

2 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Mancarica de ficatei

Mancarica de ficatei

Se toaca ceapa solzisori si se pune la prajit in uleiul incins pana devine aurie, apoi se pun ficateii

5 voturi    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

    Foarte buna reteta.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 06 aprilie 2009

    Cui ii place smantana poate pune peste conopida niste smantana si marar verde tocat...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • - 6- 8 bucati de pulpe de pui
  • - o conopida mare
  • - un morcov sau doi
  • - o ceapa medie
  • - o lingura de faina
  • - 3 linguri- 4 linguri de ulei
  • - bulion
  • - sare sau delicat

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Constantina Manciu
PUI CU VIN

PUI CU VIN

1.Se taie sunculita sau kaiserul feliute(daca este afumat se va opari 2-3 minute) si se caleste 2.Peste

25 voturi    23 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
SARMALE

SARMALE

1.Adaugam peste carne condimentele pentru sarmale,ouale, orezul, delikatul si amestecam. 2.Luam

16 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Spaghete cu carne tocata

Spaghete cu carne tocata

Se fierb spaghetele, cand sunt aproape fierte se adauga carnea tocata, se mai fierb vreo 15 minute,

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

flori de piatra (Chef de cuisine)

Foarte buna reteta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Chicken Fingers - (sau Piept de pui pane a la Ciobeni)