autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu crusta de iaurt

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iulie 2010

Ingrediente
10 pulpe de pui dezosate si fara piele, 300g iaurt, 1 lingura suc de lamaie, 1 lingurita radacina de ghimbir rasa, 1 varf de cutit boia de ardei dulce, 2 linguri sos de rosii sau 1 lingura pasta de tomate, 1 lingurita rasa de sofran, 2 linguri smantana de gatit, 1 lingura ulei de masline, sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

9 voturi

Mod de preparare

Se amesteca bine iaurtul cu sucul de lamaie, ghimbirul, boia,sucul de rosii, sofranul,smantana de gatit sarea si piperul dupa gust.
Pulpele de pui se spala, si se aseaza intr-o tava de copt de yena cu putin ulei.
Deasupra se toarna mixtura de iaurt si se pune in cuptorul preincalzit, 30-40 de minute.
Pulpele de pui preparate se servesc pe farfurie, alaturi de salata care va place.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu crusta de iaurt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de varza (la cuptor)

Sarmalute in foi de varza (la cuptor)

Incepem cu ceapa si prazul taiate fin si puse la calit dar acoperite,asa cei cu probleme de ficat

11 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Mancaruri cu carne
PUI CU SOS ROSU SI CARTOFI NOI

PUI CU SOS ROSU SI CARTOFI NOI

Pulpele se spala,se zvanta,se taie pe jumatate si se prajesc . Cartofii noi se curata,se spala

8 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 02 iulie 2010

    Foarte apetisant si foarte frumos prezentat.

  • cheche

    cheche (Chef de cuisine) , 02 iulie 2010

    Frumoasa prezentare...Felicitari!

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 02 iulie 2010

    Super yummy!!!am sã fac si eu*****

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 01 iulie 2010

      Silvioara, iar te-ai apucat de gatit bunatati?

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 iulie 2010

      Trebuie sa fi fost o bunatate...

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 01 iulie 2010

      Arata grozav!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 01 iulie 2010

      Foarte aromate si apetisante!*****

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 01 iulie 2010

      Super delicios!! si foarte aromat.

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 01 iulie 2010

      Un deliciu! frumos prezentat.*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

9 voturi

Ingrediente

  • 10 pulpe de pui dezosate si fara piele
  • 300g iaurt
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 1 lingurita radacina de ghimbir rasa
  • 1 varf de cutit boia de ardei dulce
  • 2 linguri sos de rosii sau 1 lingura pasta de tomate
  • 1 lingurita rasa de sofran
  • 2 linguri smantana de gatit
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Foarte apetisant si foarte frumos prezentat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
PIEPT DE PUI LA GRATAR CU DOVLECEI