autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu crusta de iaurt

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iulie 2010

Ingrediente
10 pulpe de pui dezosate si fara piele, 300g iaurt, 1 lingura suc de lamaie, 1 lingurita radacina de ghimbir rasa, 1 varf de cutit boia de ardei dulce, 2 linguri sos de rosii sau 1 lingura pasta de tomate, 1 lingurita rasa de sofran, 2 linguri smantana de gatit, 1 lingura ulei de masline, sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

10 voturi

Mod de preparare

Se amesteca bine iaurtul cu sucul de lamaie, ghimbirul, boia,sucul de rosii, sofranul,smantana de gatit sarea si piperul dupa gust.
Pulpele de pui se spala, si se aseaza intr-o tava de copt de yena cu putin ulei.
Deasupra se toarna mixtura de iaurt si se pune in cuptorul preincalzit, 30-40 de minute.
Pulpele de pui preparate se servesc pe farfurie, alaturi de salata care va place.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu crusta de iaurt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 02 iulie 2010

    Foarte apetisant si foarte frumos prezentat.

  • cheche

    cheche (Chef de cuisine) , 02 iulie 2010

    Frumoasa prezentare...Felicitari!

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 02 iulie 2010

    Super yummy!!!am sã fac si eu*****

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 01 iulie 2010

      Silvioara, iar te-ai apucat de gatit bunatati?

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 iulie 2010

      Trebuie sa fi fost o bunatate...

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 01 iulie 2010

      Arata grozav!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 01 iulie 2010

      Foarte aromate si apetisante!*****

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 01 iulie 2010

      Super delicios!! si foarte aromat.

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 01 iulie 2010

      Un deliciu! frumos prezentat.*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

10 voturi

Ingrediente

  • 10 pulpe de pui dezosate si fara piele
  • 300g iaurt
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 1 lingurita radacina de ghimbir rasa
  • 1 varf de cutit boia de ardei dulce
  • 2 linguri sos de rosii sau 1 lingura pasta de tomate
  • 1 lingurita rasa de sofran
  • 2 linguri smantana de gatit
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

20 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Foarte apetisant si foarte frumos prezentat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita cu sos rosu