Pulpe de pui cu dovlecei

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pulpe de pui cu dovlecei

Ingrediente

  • 2 pulpe intregi
  • 2 bucati dovlecei
  • 2 cepe mari albe
  • frunze proaspete de busuioc
  • ulei
  • apa
  • vegeta/piper/ghimbir

Mod de preparare

Pulpele se taie in doua,se cresteaza,se clatesc bine si se lasa deoparte sa se scurga apa.

Intr-o tigaie wok punem ulei si pulpele sa se prajeasca, sa lasa cateva minute bune pe ambele parti dupa care se scot pe o farfurie.

Uleiul se arunca,se lasa doar putin pentru a cali ceapa alba tocata marunt.

Se adauga dovleceii taiati cuburi, frunzele de bucuioc, condimentele si pulpele de pui prajite.

Se pune apa, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba ingrendientele cam 10 minute.

Se servesc cu muraturi.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Zmeurata de casa

Zmeurata de casa

Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.

Zmeurata de casa
Paste cu vinete

Paste cu vinete

Reteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.

Paste cu vinete
Pandispan cu zmeura si mure

Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale.

Pandispan cu zmeura si mure