Se pun copanelele de pui la rumenit intr-o cratita cu ulei, se adauga ceapa si usturoiul tocate, cuburile de knorr,putina apa si se lasa sa fiarba inabusit. Apoi se adauga fasolea si putina apa.
Se face separat un sos din sucul de rosii sau pasta de rosii si se toarna peste copanele cu pastai.
Se lasa sa scada, se condimenteaza cu sare si piper, verdeata tocata(marar si/sau patrunjel).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii