Pulpe de pui cu fasole verde, la punga

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Pulpe de pui cu fasole verde, la punga

Ingrediente

  • 3 pulpe de pui
  • 600 g fasole verde
  • 1 cutie cu rosii in bulion
  • o ceapa
  • 4-5 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • boia dulce sau iute
  • 5-6 fire marar
  • 5-6 fire patrunjel
  • o punga pentru cuptor

Mod de preparare

Spalam pulpele si le taiem in jumatati.

Taiem marunt ceapa si usturoiul.

Intr-un castron incapator punem carnea, legumele, verdeata si condimentele si le amestecam.

Le introducem in punga pentru cuptor

Inchidem punga si facem 3-4 intepaturi cu scobitoarea, la suprafata.

Asezam punga intr-o tava pe care o dam la cuptor la foc potrivit, pana pulpele se rumenesc ( aproximativ o ora).

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Zmeurata de casa

Zmeurata de casa

Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.

Zmeurata de casa
Paste cu vinete

Paste cu vinete

Reteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.

Paste cu vinete
Pandispan cu zmeura si mure

Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale.

Pandispan cu zmeura si mure