Se spala pulpele de pui, se zvanta, se sareaza si se pipereaza si apoi se prajesc in uleiul incins circa 20 de minute. Rosiile oparite si curatate de pielita se taie cubulete. Se pun ceapa si usturoiul tocate in tigaie, se dunstuiesc putin impreuna cu puiul, dupa care se adauga si rosiile si se lasa sa fiarba incet - cu capac - circa 20 de minute. Se curata fasolea, se spala, se rupe bucati, se fierbe 15 minute in apa cu sare si se lasa sa se scurga. Se scot din tigaie pulpele de pui, se introduc fasolea verde si rozmarinul (crengutele intregi), se mai gusta o data de sare si piper, si se servesc toate pe un platou. Ca garnitura: cartofi prajiti.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii