autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu fasole verde

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 8 pulpe de pui (a circa 120 g), , sare,, piper, , 2 linguri ulei de masline, , 500 g rosii, , 25 g ceapa + usturoi (tocate marunt),, 600 g fasole verde, , 2 crengute rozmarin.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

5 voturi

Mod de preparare

Se spala pulpele de pui, se zvanta, se sareaza si se pipereaza si apoi se prajesc in uleiul incins circa 20 de minute. Rosiile oparite si curatate de pielita se taie cubulete. Se pun ceapa si usturoiul tocate in tigaie, se dunstuiesc putin impreuna cu puiul, dupa care se adauga si rosiile si se lasa sa fiarba incet - cu capac - circa 20 de minute. Se curata fasolea, se spala, se rupe bucati, se fierbe 15 minute in apa cu sare si se lasa sa se scurga. Se scot din tigaie pulpele de pui, se introduc fasolea verde si rozmarinul (crengutele intregi), se mai gusta o data de sare si piper, si se servesc toate pe un platou. Ca garnitura: cartofi prajiti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu fasole verde, la punga

Pulpe de pui cu fasole verde, la punga

Spalam pulpele si le taiem in jumatati. Taiem marunt ceapa si usturoiul. Intr-un castron incapator

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu fasole verde la cuptor

Pulpe de pui cu fasole verde la cuptor

Pulpele se pun la fiert in apa cu sare, piper, boia, cimbru ( sau oregano, sau rozmarin). Cind sint

13 voturi    5 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Roxana , 04 iulie 2010

    Foarte reusita! Multumesc. P.S. de la aceeasi persoana vreau o reteta de cozonac cu cacao daca stie!

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

5 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 8 pulpe de pui (a circa 120 g)
  • sare,
  • piper
  • 2 linguri ulei de masline
  • 500 g rosii
  • 25 g ceapa + usturoi (tocate marunt),
  • 600 g fasole verde
  • 2 crengute rozmarin.

Raporteaza reteta

Fara foto

Roxana

Foarte reusita! Multumesc. P.S. de la aceeasi persoana vreau o reteta de cozonac cu cacao daca stie!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui cu lamaie la capac Pui cu lamaie la capac

Se porționează puiul in bucăți medii și se așază intr-o oală in ulei încins, se adaugă condimentele, se da focul mic

0 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi
Cotlet de porc cu sos de merisoare Cotlet de porc cu sos de merisoare

Carnea spalata si uscata cu un prosop se condimenteaza si se asaza in tava cu putin ulei. Punem un pahar de apa si dam la cuptor 30-40

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Fripturi
Pui cu broccoli si sos bechamel