Se spala pulpele de pui, se zvanta, se sareaza si se pipereaza si apoi se prajesc in uleiul incins circa 20 de minute. Rosiile oparite si curatate de pielita se taie cubulete. Se pun ceapa si usturoiul tocate in tigaie, se dunstuiesc putin impreuna cu puiul, dupa care se adauga si rosiile si se lasa sa fiarba incet - cu capac - circa 20 de minute. Se curata fasolea, se spala, se rupe bucati, se fierbe 15 minute in apa cu sare si se lasa sa se scurga. Se scot din tigaie pulpele de pui, se introduc fasolea verde si rozmarinul (crengutele intregi), se mai gusta o data de sare si piper, si se servesc toate pe un platou. Ca garnitura: cartofi prajiti.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii