autor:

Pur_si_simplu_papa_bun

» » Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu găluște

Autor: Pur_si_simplu_papa_bun (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Pur_si_simplu_papa_bun (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 mai 2011

Ingrediente
4 pulpe de pui, • 1 ceapă albă, • 2 cepe verzi, • 3 căței de usturoi, • 150 ml vin alb sec, • roșii din conservă, • rozmarin și oregano, • mărar verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Pulpele se spală, se șterg cu un prosop de hârtie și se prăjesc în ulei, apoi se adaugă cepele și usturoiul tocate și se stinge cu vin.

Se adaugă apă până acoperă pulpele și se lasă la fiert. Până fierbe carnea, dintr-un ou, 2 linguri de făină, oregano și mărar verde tocat se face amestecul pentru găluști care, cu ajutorul a două lingurițe, se formează și se pun la fiert alături de carne.
Când sunt aproape gata pulpele, se adaugă roșiile din conservă și se mai lasă să dea câteva clocote. Condimentăm cu sare, piper, rozmarin tocat și oregano.
Să aveți poftă bună!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu găluște" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Galuste cu pulpe de pui

Galuste cu pulpe de pui

Pui apa cu sare la fiert , pana fierbe apa faci galustele:adaugi faina intr-un castron si o amesteci

5 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Mâncare rece de iepure cu măsline

Mâncare rece de iepure cu măsline

Carnea de iepure se pune la fiert cu sare, citeva boabe de piper şi se lasă la fiert până se

5 voturi    0 comentarii
4h 5 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mircea Ioan Cuzma , 21 februarie 2015

    Imi inspira incredere

  • Fara foto

    Elisabeta Nitreanu , 11 noiembrie 2014

    galustele unde sunt...?

  • Fara foto

    Cristina Raileanu , 10 noiembrie 2014

    Trebuie sa o incerc si eu!

    • Fara foto

      , 16 ianuarie 2014

      Dana , da' ce bunatate ne-ai adus tu aici ?!? Diana :)

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 03 mai 2011

      Ce fine!*****

    • Pur_si_simplu_papa_bun

      Pur_si_simplu_papa_bun (Chef de cuisine) , 03 mai 2011

      Ma bucur ca iti place. Multumesc pentru aprecieri!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 03 mai 2011

      O minunatie de mancarica yumi,yumi, mi-ai facut pofta...de multa vreme nu am mai mancat asa ceva...Felicitari !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

10 voturi

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • • 1 ceapă albă
  • • 2 cepe verzi
  • • 3 căței de usturoi
  • • 150 ml vin alb sec
  • • roșii din conservă
  • • rozmarin și oregano
  • • mărar verde

Raporteaza reteta

Retete
de Pur_si_simplu_papa_bun
Friptură cu pachețele de cartofi, piure de țelină și ceapă caramelizată

Friptură cu pachețele de cartofi, piure de țelină și ceapă caramelizată

Într-un vas ceramic am pus ceapă și usturoi verde tocate, peste care am așezat bucățile de

15 voturi    4 comentarii
3h 15 min
Fripturi
Prăjitură cu foi cu miere de albine

Prăjitură cu foi cu miere de albine

Se face crema conform indicațiilor de pe pachet, apoi se încorporează margarina în cremă, cu

16 voturi    19 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Curcan cu năut și lămâie

Curcan cu năut și lămâie

Am curățat cartofii, i-am tăiat în sferturi și i-am amestecat cu ceapa, lămâia, usturoiul,

2 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Ce fine!*****

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Tocanita acra,reteta traditionala