autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu gutui

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 octombrie 2009

Ingrediente
4 pulpe de pui (pot fi si dezosate), 3 gutui potrivite, 150ml ulei (sau 150g unt), 2 linguri zahar brut, 1 lingura amidon (sau faina), 1 cub delikat de pui, sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

1 vot

Mod de preparare

Mai intai se spala bine pulpele, apoi se sterg bine de apa. Se pun la prajit in ulei sau unt, pana se rumenesc bine pe ambele parti. Se scot pe o farfurie. In grasime ramasa se prajesc gutuile taiate felii potrivite. Se pun apoi in cratita pulpele de pui. Se toarna peste toate un sos din zahar ars preparat din zaharul caramelizat amestecat cu amidonul (sau faian) si dizolvat cu 1 1/2 pahar de apa. Se pune cratita la foc mic sa fiarba 30 de minute. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, sau se poate adauga un cub delikat de pui. Se poate orna cu putin patrunjel proaspat tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu gutui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu ghimbir si gutui la cuptor

Pulpe de pui cu ghimbir si gutui la cuptor

1) Condimenteazã pulpele cu sare, piper, boia, curcuma, verdeata,ghimbir si usturoi. Taie gutuile

5 voturi    1 comentariu
50 min
Fripturi
Craticioara cu cartofi si crenvusti

Craticioara cu cartofi si crenvusti

Cartofii se fierb 15 minute,se scot,se racesc si se taie felii mai groase; Intr-o tigaie cu putin

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui (pot fi si dezosate)
  • 3 gutui potrivite
  • 150ml ulei (sau 150g unt)
  • 2 linguri zahar brut
  • 1 lingura amidon (sau faina)
  • 1 cub delikat de pui
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

20 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Tocanita cu ficatei de pui Tocanita cu ficatei de pui

Se curata si taie ceapa marunt. Se pune tuciul pe foc sa se incinga, se adauga uleiul, apoi ceapa si se lasa sa se caleasca la foc mic

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Mamaliga in straturi sau Taci si inghite Mamaliga in straturi sau Taci si inghite

In mod traditional mamaliga se fierbe in lapte cu smantana, dar pentru ca oricum este o mancare foarte grea, am decis sa fac o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
VARZA -A -LA GILY