Mai intai se spala bine pulpele, apoi se sterg bine de apa. Se pun la prajit in ulei sau unt, pana se rumenesc bine pe ambele parti. Se scot pe o farfurie. In grasime ramasa se prajesc gutuile taiate felii potrivite. Se pun apoi in cratita pulpele de pui. Se toarna peste toate un sos din zahar ars preparat din zaharul caramelizat amestecat cu amidonul (sau faian) si dizolvat cu 1 1/2 pahar de apa. Se pune cratita la foc mic sa fiarba 30 de minute. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, sau se poate adauga un cub delikat de pui. Se poate orna cu putin patrunjel proaspat tocat.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii