autor:

Alexandru_Berbescu

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu lamaie la tigaie

Autor: Alexandru_Berbescu (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Grecia


    Reteta postata pe: 08 ianuarie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alexandru_Berbescu (Maestru bucatar)   
Specific:  

Grecia


Reteta postata pe: 08 ianuarie 2015

Ingrediente
2 pulpe pui cu piele, unt, 4 cartofi, 1 lamaie, 1/2 ceasca apa fierbinte, sare, piper negru macinat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Intr-o tigaie incinsa punem untul la topit, iar dupa aceea sotam pulpele de pui pe toate partile.



Intre timp fierbem apa si din lamaie extragem sucul. Dupa ce pulpele au fost sotate adaugam sucul de lamaie si apa, iar la final presaram piperul si sarea. Cartofii se curata si se taie in sferturi adaugandu-i si pe ei.



Tigaia se acopera cu un capac pentru 1 ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu lamaie la tigaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui cu prune si legume

Piept de pui cu prune si legume

Pasul 1: Taiem morcovii si ardeii in cubulete. Taiem rosiile cherry in jumatati. Taiem prunele

1 vot    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu miere si bucuioc

Pulpe de pui cu miere si bucuioc

Pulpele se spala si se ung cu o pensula cu miere. Se condimenteaza cu sare, piper si boia si se presara

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Alexandru_Berbescu

    Alexandru_Berbescu (Maestru bucatar) , 05 august 2015

    Ion Eniu iti dau un sfat daca vrei sa jignesti lumea fa-o in alta parte. Eu iti propun sa-ti revizuiesti vocabularul daca vrei sa mai vezi si alte retete.

  • Fara foto

    Ion Eniu , 15 ianuarie 2015

    Acest fel de mancare este foarte gustos, dar cine la postat aici nu prea le are cu retetele, nu stie sa explice clar celor care doresc sa il testeze. Eu am inteles ce incearca sa spuna deoarece si eu sunt bucatar si pregatesc des acest fel de mancare, dar ma intreb cei nestiutori au inteles. Eu ii propun sa se lase de scris retete pe net daca nu stie sa explice clar modul de preparare

  • Alexandru_Berbescu

    Alexandru_Berbescu (Maestru bucatar) , 13 ianuarie 2015

    Da am uitat sa specific ca e vorba de cartofi. Mii de scuze!

    • Fara foto

      Mădălina Maria , 11 ianuarie 2015

      cartofii cred ca se curata,taie..si se adauga..

    • Fara foto

      Emilia Ema , 10 ianuarie 2015

      cartofii probabil

    • Fara foto

      Maria Borcea , 09 ianuarie 2015

      Ce se curata, ce se taie si ce se adauga? Nu am inteles.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Alexandru_Berbescu (Maestru bucatar)

Ion Eniu iti dau un sfat daca vrei sa jignesti lumea fa-o in alta parte. Eu iti propun sa-ti revizuiesti vocabularul daca vrei sa mai vezi si alte retete.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Tocanita de cartofi