autor:

Alexandru_Berbescu

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu lamaie la tigaie

Autor: Alexandru_Berbescu (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Grecia


    Reteta postata pe: 08 ianuarie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alexandru_Berbescu (Maestru bucatar)   
Specific:  

Grecia


Reteta postata pe: 08 ianuarie 2015

Ingrediente
2 pulpe pui cu piele, unt, 4 cartofi, 1 lamaie, 1/2 ceasca apa fierbinte, sare, piper negru macinat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Intr-o tigaie incinsa punem untul la topit, iar dupa aceea sotam pulpele de pui pe toate partile.



Intre timp fierbem apa si din lamaie extragem sucul. Dupa ce pulpele au fost sotate adaugam sucul de lamaie si apa, iar la final presaram piperul si sarea. Cartofii se curata si se taie in sferturi adaugandu-i si pe ei.



Tigaia se acopera cu un capac pentru 1 ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu lamaie la tigaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mazare bob cu carne de vita

Mazare bob cu carne de vita

Curatam legumele si zarzavaturile de coaja si seminte. Spalam carnea de singe si o curatam de eventuale

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu legume la cuptor

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Se curata si se spala legumele, apoi se taie in bucati mai mari. Rosiile se decojesc si se taie in

56 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Alexandru_Berbescu

    Alexandru_Berbescu (Maestru bucatar) , 05 august 2015

    Ion Eniu iti dau un sfat daca vrei sa jignesti lumea fa-o in alta parte. Eu iti propun sa-ti revizuiesti vocabularul daca vrei sa mai vezi si alte retete.

  • Fara foto

    Ion Eniu , 15 ianuarie 2015

    Acest fel de mancare este foarte gustos, dar cine la postat aici nu prea le are cu retetele, nu stie sa explice clar celor care doresc sa il testeze. Eu am inteles ce incearca sa spuna deoarece si eu sunt bucatar si pregatesc des acest fel de mancare, dar ma intreb cei nestiutori au inteles. Eu ii propun sa se lase de scris retete pe net daca nu stie sa explice clar modul de preparare

  • Alexandru_Berbescu

    Alexandru_Berbescu (Maestru bucatar) , 13 ianuarie 2015

    Da am uitat sa specific ca e vorba de cartofi. Mii de scuze!

    • Fara foto

      Mădălina Maria , 11 ianuarie 2015

      cartofii cred ca se curata,taie..si se adauga..

    • Fara foto

      Emilia Ema , 10 ianuarie 2015

      cartofii probabil

    • Fara foto

      Maria Borcea , 09 ianuarie 2015

      Ce se curata, ce se taie si ce se adauga? Nu am inteles.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Alexandru_Berbescu (Maestru bucatar)

Ion Eniu iti dau un sfat daca vrei sa jignesti lumea fa-o in alta parte. Eu iti propun sa-ti revizuiesti vocabularul daca vrei sa mai vezi si alte retete.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

1 vot    1 comentariu
30 min
Fripturi
Ficat in stil Venetian