autor:

Alexandru_Berbescu

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu lamaie la tigaie

Autor: Alexandru_Berbescu (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Grecia


    Reteta postata pe: 08 ianuarie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alexandru_Berbescu (Maestru bucatar)   
Specific:  

Grecia


Reteta postata pe: 08 ianuarie 2015

Ingrediente
2 pulpe pui cu piele, unt, 4 cartofi, 1 lamaie, 1/2 ceasca apa fierbinte, sare, piper negru macinat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Intr-o tigaie incinsa punem untul la topit, iar dupa aceea sotam pulpele de pui pe toate partile.

Intre timp fierbem apa si din lamaie extragem sucul. Dupa ce pulpele au fost sotate adaugam sucul de lamaie si apa, iar la final presaram piperul si sarea. Cartofii se curata si se taie in sferturi adaugandu-i si pe ei.

Tigaia se acopera cu un capac pentru 1 ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu lamaie la tigaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 6 comentarii

  • Alexandru_Berbescu

    Alexandru_Berbescu (Maestru bucatar) , 05 august 2015

    Ion Eniu iti dau un sfat daca vrei sa jignesti lumea fa-o in alta parte. Eu iti propun sa-ti revizuiesti vocabularul daca vrei sa mai vezi si alte retete.

  • Ion Eniu , 15 ianuarie 2015

    Acest fel de mancare este foarte gustos, dar cine la postat aici nu prea le are cu retetele, nu stie sa explice clar celor care doresc sa il testeze. Eu am inteles ce incearca sa spuna deoarece si eu sunt bucatar si pregatesc des acest fel de mancare, dar ma intreb cei nestiutori au inteles. Eu ii propun sa se lase de scris retete pe net daca nu stie sa explice clar modul de preparare

  • Alexandru_Berbescu

    Alexandru_Berbescu (Maestru bucatar) , 13 ianuarie 2015

    Da am uitat sa specific ca e vorba de cartofi. Mii de scuze!

    • Mădălina Maria , 11 ianuarie 2015

      cartofii cred ca se curata,taie..si se adauga..

    • Emilia Ema , 10 ianuarie 2015

      cartofii probabil

    • Maria Borcea , 09 ianuarie 2015

      Ce se curata, ce se taie si ce se adauga? Nu am inteles.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 2 pulpe pui cu piele
  • unt
  • 4 cartofi
  • 1 lamaie
  • 1/2 ceasca apa fierbinte
  • sare
  • piper negru macinat

Raporteaza reteta

Alexandru_Berbescu (Maestru bucatar)

Ion Eniu iti dau un sfat daca vrei sa jignesti lumea fa-o in alta parte. Eu iti propun sa-ti revizuiesti vocabularul daca vrei sa mai vezi si alte retete.

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Bastonase crocante de pui