autor:

Alexandru_Berbescu

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu lamaie la tigaie

Autor: Alexandru_Berbescu (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Grecia


    Reteta postata pe: 08 ianuarie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alexandru_Berbescu (Maestru bucatar)   
Specific:  

Grecia


Reteta postata pe: 08 ianuarie 2015

Ingrediente
2 pulpe pui cu piele, unt, 4 cartofi, 1 lamaie, 1/2 ceasca apa fierbinte, sare, piper negru macinat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Intr-o tigaie incinsa punem untul la topit, iar dupa aceea sotam pulpele de pui pe toate partile.



Intre timp fierbem apa si din lamaie extragem sucul. Dupa ce pulpele au fost sotate adaugam sucul de lamaie si apa, iar la final presaram piperul si sarea. Cartofii se curata si se taie in sferturi adaugandu-i si pe ei.



Tigaia se acopera cu un capac pentru 1 ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu lamaie la tigaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pastetă de ficat şi carne

Pastetă de ficat şi carne

Se taie ceapa şi se căleşte în grăsime de pasăre sau de porc, atât cât să se moaie puţin.

2 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Buzunare cu ciuperci

Buzunare cu ciuperci

Incepem cu ciupercile pe care le curatam le spalam. Razuim cateva ciuperci pt umplutura pe razatoarea

8 voturi    9 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Alexandru_Berbescu

    Alexandru_Berbescu (Maestru bucatar) , 05 august 2015

    Ion Eniu iti dau un sfat daca vrei sa jignesti lumea fa-o in alta parte. Eu iti propun sa-ti revizuiesti vocabularul daca vrei sa mai vezi si alte retete.

  • Fara foto

    Ion Eniu , 15 ianuarie 2015

    Acest fel de mancare este foarte gustos, dar cine la postat aici nu prea le are cu retetele, nu stie sa explice clar celor care doresc sa il testeze. Eu am inteles ce incearca sa spuna deoarece si eu sunt bucatar si pregatesc des acest fel de mancare, dar ma intreb cei nestiutori au inteles. Eu ii propun sa se lase de scris retete pe net daca nu stie sa explice clar modul de preparare

  • Alexandru_Berbescu

    Alexandru_Berbescu (Maestru bucatar) , 13 ianuarie 2015

    Da am uitat sa specific ca e vorba de cartofi. Mii de scuze!

    • Fara foto

      Mădălina Maria , 11 ianuarie 2015

      cartofii cred ca se curata,taie..si se adauga..

    • Fara foto

      Emilia Ema , 10 ianuarie 2015

      cartofii probabil

    • Fara foto

      Maria Borcea , 09 ianuarie 2015

      Ce se curata, ce se taie si ce se adauga? Nu am inteles.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Alexandru_Berbescu (Maestru bucatar)

Ion Eniu iti dau un sfat daca vrei sa jignesti lumea fa-o in alta parte. Eu iti propun sa-ti revizuiesti vocabularul daca vrei sa mai vezi si alte retete.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
MUSACA DE VINETE