Intr-o tigaie incinsa punem untul la topit, iar dupa aceea sotam pulpele de pui pe toate partile.
Intre timp fierbem apa si din lamaie extragem sucul. Dupa ce pulpele au fost sotate adaugam sucul de lamaie si apa, iar la final presaram piperul si sarea. Cartofii se curata si se taie in sferturi adaugandu-i si pe ei.
Tigaia se acopera cu un capac pentru 1 ora.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii