autor:

COPILOU

» » Fripturi

Pulpe de pui cu legume by copilou

Autor: COPILOU (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: COPILOU (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 ianuarie 2010

Ingrediente
-4-5 pulpe pui intregi, -100ml ulei, -100ml vin alb, -1 lamaie, -2 rosii, -1 ardei(rosu), -sare, -piper, -boia dulce, -busuioc, -rozmarin macinat, -patrunjel macinat

Dificultate: Medie Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Se spala bine pulpele, apoi se taie partea superioara de cea inferioara si se condimenteaza bine.
Rosia, ardeiul si lamaia se taie felii subtiri.
Se aseaza carnea in tava se orneaza cu rosie, ardei si lamaie, apoi urmand ca in tava sa se puna uleiul si sa se presare patrunjelul.
Se da la cuptor pentru aproximativ o ora, dupa vreo 20 de minute se adauga vinul si din cand in cand se mai pune cate putina apa.
Se poate asorta cu o gaenitura de cartofi sau orez.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu legume by copilou" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de pui cu sos de marar

Friptura de pui cu sos de marar

Se spala si se zvanta carnea apoi se condimenteaza cu condimentele pentru friptura, concentrat, piper,

22 voturi    15 comentarii
40 min
Fripturi
Scalopina cu sos de lamaie

Scalopina cu sos de lamaie

Carnea pentru scalopina se taie felii subtiri, se bate cu batatorul pana se subtiaza cat de mult

4 voturi    4 comentarii
45 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010

    O bunatate...

  • alina-olimpia

    alina-olimpia (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2010

    Da sunt foarte bune la cuptor fac si eu. Imi plac la nebunie

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 ianuarie 2010

    Foarte gustoase sunt pulpele de pui la cupor. Ce bine arata tava ta !!

Dificultate

Medie

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • -4-5 pulpe pui intregi
  • -100ml ulei
  • -100ml vin alb
  • -1 lamaie
  • -2 rosii
  • -1 ardei(rosu)
  • -sare
  • -piper
  • -boia dulce
  • -busuioc
  • -rozmarin macinat
  • -patrunjel macinat

Raporteaza reteta

Retete
de COPILOU
Pui pe sticla by copilou

Pui pe sticla by copilou

Aveti nevoie de o sticla de 500ml in care se va pune uleiul, vinul si apa pana se umple sticla. Se

6 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Fripturi
piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

Se taie pieptul de pui in bucatele mai mici, se condimenteaza si se prajeste pe intr-o tigaie bine

10 voturi    2 comentarii
30 min
Sosuri
Omleta by copilou

Omleta by copilou

Se taie ceapa si ardeiul marunt,sunculita fasii, iar cascavalul se da pe razatoare. Intr-o farfurie

7 voturi    3 comentarii
30h
Aperitive cu oua

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Piept de pui cu alune