Pulpe de pui cu legume la cuptor

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 pulpe de pui
  • 4-5 cartofi mai mari
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 ardei grasi
  • 1 telina mica
  • sare, piper, rozmarin
  • un pahar cu vin alb
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 lingurita boia dulce
  • ulei
  • marar si patrunjel verde

Mod de preparare

Se curata si se spala pulpele de pui, se portioneaza , se dau cu sare ,piper,boia de ardei si se lasa la frigider.

Cat stau ele cumintele in frigider noi curatam legumele, le spalam, pregatim o tava de marime medie,o ungem cu ulei si asezam in ea legumele taiate cuburi mai mari, le dam cu sare, piper, putina vegeta daca vrem, amestecam bine, dupa care peste legume asezam carnea de pui,rozmarinul si cateii de usturoi.Se stropeste totul cu putin ulei, se adauga vinul se acopera tava cu folie de aluminiu si se da la cuptor.Lasam 30 min.,dam folia usor la o parte, verificam daca e frageda carnita si ca sa prinda o crusta usor rumenita ,lasam tava fara folie inca 15 min.

Dupa ce scoatem din cuptor, presaram marar si patrunjel tocat.

Imi pare rau ca nu pot deocamdata sa postez si fotografii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise