Se curata si se spala pulpele de pui, se portioneaza , se dau cu sare ,piper,boia de ardei si se lasa la frigider.
Cat stau ele cumintele in frigider noi curatam legumele, le spalam, pregatim o tava de marime medie,o ungem cu ulei si asezam in ea legumele taiate cuburi mai mari, le dam cu sare, piper, putina vegeta daca vrem, amestecam bine, dupa care peste legume asezam carnea de pui,rozmarinul si cateii de usturoi.Se stropeste totul cu putin ulei, se adauga vinul se acopera tava cu folie de aluminiu si se da la cuptor.Lasam 30 min.,dam folia usor la o parte, verificam daca e frageda carnita si ca sa prinda o crusta usor rumenita ,lasam tava fara folie inca 15 min.
Dupa ce scoatem din cuptor, presaram marar si patrunjel tocat.
Imi pare rau ca nu pot deocamdata sa postez si fotografii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii