autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu mirodenii

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 pulpe de pui, , 6 catei de usturoi, , 1 ceapa (mica) tocata, , 1/2 lingurita coriandru pisat, , 1/2 lingurita radacina de ghimbir ras, , 1/4 lingurita praf de vanilie, , 1/4 lingurita piper negru macinat, , 1 varf de cutit praf de ardei iute, , 1 lamaie verde, , 2 linguri ulei de masline.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Curatati si presati cateii de usturoi si amestecati mirodeniile cu coaja rasa de lamaie. Puneti intr-un castron zeama de lamaie, uleiul, usturoiul, ceapa tocata si mirodeniile, amestecati-le bine si lasati pulpele de pui sa se marineze in zeama astfel preparata circa 4-5 ore, intorcandu-le de cateva ori.
Asezati pulpele intr-un vas termorezistent si dati-le 40-50 de minute la cuptor (la 200ş), stropindu-le din cand in cand cu marinata.
Serviti-le calde, cu garnitura de orez.
Atentie: Folosind mirodenii, uitati pur si simplu de sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu mirodenii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui cu crema cheddar

Piept de pui cu crema cheddar

Incingeti cuptorul la 175 grade. Indepartati semintele ardeilor iuti si tocati marunt. Taiati ceapa

1 vot    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Lasagna de cârnati proaspeti

Lasagna de cârnati proaspeti

Ca sã ies din obisnuintã am schimbat carnea pe cârnati proaspeti, am folosit cârnati neafumati

5 voturi    4 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 pulpe de pui
  • 6 catei de usturoi
  • 1 ceapa (mica) tocata
  • 1/2 lingurita coriandru pisat
  • 1/2 lingurita radacina de ghimbir ras
  • 1/4 lingurita praf de vanilie
  • 1/4 lingurita piper negru macinat
  • 1 varf de cutit praf de ardei iute
  • 1 lamaie verde
  • 2 linguri ulei de masline.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Dovlecei umpluti