autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu mirodenii

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 pulpe de pui, , 6 catei de usturoi, , 1 ceapa (mica) tocata, , 1/2 lingurita coriandru pisat, , 1/2 lingurita radacina de ghimbir ras, , 1/4 lingurita praf de vanilie, , 1/4 lingurita piper negru macinat, , 1 varf de cutit praf de ardei iute, , 1 lamaie verde, , 2 linguri ulei de masline.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Curatati si presati cateii de usturoi si amestecati mirodeniile cu coaja rasa de lamaie. Puneti intr-un castron zeama de lamaie, uleiul, usturoiul, ceapa tocata si mirodeniile, amestecati-le bine si lasati pulpele de pui sa se marineze in zeama astfel preparata circa 4-5 ore, intorcandu-le de cateva ori.
Asezati pulpele intr-un vas termorezistent si dati-le 40-50 de minute la cuptor (la 200ş), stropindu-le din cand in cand cu marinata.
Serviti-le calde, cu garnitura de orez.
Atentie: Folosind mirodenii, uitati pur si simplu de sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu mirodenii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ceafa de porc cu cartofi la cuptor

Ceafa de porc cu cartofi la cuptor

Cartofii curatati se taie in jumatati apoi se feliaza si se aseaza in tava de la aragaz. Ceafa de

33 voturi    5 comentarii
1h 50 min
Mancaruri cu carne
Chiftele de pui cu fulgi de porumb

Chiftele de pui cu fulgi de porumb

Carnea tocata se pune intr-un castron,punem 1 ou,condimentele,ceapa verde si mararul tocate marunt. Se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 pulpe de pui
  • 6 catei de usturoi
  • 1 ceapa (mica) tocata
  • 1/2 lingurita coriandru pisat
  • 1/2 lingurita radacina de ghimbir ras
  • 1/4 lingurita praf de vanilie
  • 1/4 lingurita piper negru macinat
  • 1 varf de cutit praf de ardei iute
  • 1 lamaie verde
  • 2 linguri ulei de masline.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Aripi de raţă cu varză