autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu mirodenii

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 pulpe de pui, , 6 catei de usturoi, , 1 ceapa (mica) tocata, , 1/2 lingurita coriandru pisat, , 1/2 lingurita radacina de ghimbir ras, , 1/4 lingurita praf de vanilie, , 1/4 lingurita piper negru macinat, , 1 varf de cutit praf de ardei iute, , 1 lamaie verde, , 2 linguri ulei de masline.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Curatati si presati cateii de usturoi si amestecati mirodeniile cu coaja rasa de lamaie. Puneti intr-un castron zeama de lamaie, uleiul, usturoiul, ceapa tocata si mirodeniile, amestecati-le bine si lasati pulpele de pui sa se marineze in zeama astfel preparata circa 4-5 ore, intorcandu-le de cateva ori.
Asezati pulpele intr-un vas termorezistent si dati-le 40-50 de minute la cuptor (la 200ş), stropindu-le din cand in cand cu marinata.
Serviti-le calde, cu garnitura de orez.
Atentie: Folosind mirodenii, uitati pur si simplu de sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu mirodenii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu legume la cuptor

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Se curata si se spala legumele, apoi se taie in bucati mai mari. Rosiile se decojesc si se taie in

56 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Ceafa la gratar cu cartofi noi

Ceafa la gratar cu cartofi noi

Intr-un lighenas punem feliile de ceafa impreuna cu uleiul, boiaua, praful de usturoi, foile de dafin

11 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.50 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 pulpe de pui
  • 6 catei de usturoi
  • 1 ceapa (mica) tocata
  • 1/2 lingurita coriandru pisat
  • 1/2 lingurita radacina de ghimbir ras
  • 1/4 lingurita praf de vanilie
  • 1/4 lingurita piper negru macinat
  • 1 varf de cutit praf de ardei iute
  • 1 lamaie verde
  • 2 linguri ulei de masline.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Cotlet umplut cu garnitura de fasole verde, ciuperci si porumb