autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu mirodenii

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 pulpe de pui, , 6 catei de usturoi, , 1 ceapa (mica) tocata, , 1/2 lingurita coriandru pisat, , 1/2 lingurita radacina de ghimbir ras, , 1/4 lingurita praf de vanilie, , 1/4 lingurita piper negru macinat, , 1 varf de cutit praf de ardei iute, , 1 lamaie verde, , 2 linguri ulei de masline.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Curatati si presati cateii de usturoi si amestecati mirodeniile cu coaja rasa de lamaie. Puneti intr-un castron zeama de lamaie, uleiul, usturoiul, ceapa tocata si mirodeniile, amestecati-le bine si lasati pulpele de pui sa se marineze in zeama astfel preparata circa 4-5 ore, intorcandu-le de cateva ori.
Asezati pulpele intr-un vas termorezistent si dati-le 40-50 de minute la cuptor (la 200ş), stropindu-le din cand in cand cu marinata.
Serviti-le calde, cu garnitura de orez.
Atentie: Folosind mirodenii, uitati pur si simplu de sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu mirodenii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Escalop Zingara

Escalop Zingara

Se portioneaza muschiuletul de porc in felii nu prea subtiri . Se bate carnea cu ciocanul de snitel

18 voturi    7 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Pui cu sos rosu si orez

Pui cu sos rosu si orez

Pulpele de pui se spala si se pun intr-o tava.Pe deasupra se presara delicat si cimbru. Ceapa se

2 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 pulpe de pui
  • 6 catei de usturoi
  • 1 ceapa (mica) tocata
  • 1/2 lingurita coriandru pisat
  • 1/2 lingurita radacina de ghimbir ras
  • 1/4 lingurita praf de vanilie
  • 1/4 lingurita piper negru macinat
  • 1 varf de cutit praf de ardei iute
  • 1 lamaie verde
  • 2 linguri ulei de masline.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Varza calita cu carne de porc afumata