autor:

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu mirodenii

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 pulpe de pui, , 6 catei de usturoi, , 1 ceapa (mica) tocata, , 1/2 lingurita coriandru pisat, , 1/2 lingurita radacina de ghimbir ras, , 1/4 lingurita praf de vanilie, , 1/4 lingurita piper negru macinat, , 1 varf de cutit praf de ardei iute, , 1 lamaie verde, , 2 linguri ulei de masline.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Curatati si presati cateii de usturoi si amestecati mirodeniile cu coaja rasa de lamaie. Puneti intr-un castron zeama de lamaie, uleiul, usturoiul, ceapa tocata si mirodeniile, amestecati-le bine si lasati pulpele de pui sa se marineze in zeama astfel preparata circa 4-5 ore, intorcandu-le de cateva ori.
Asezati pulpele intr-un vas termorezistent si dati-le 40-50 de minute la cuptor (la 200ş), stropindu-le din cand in cand cu marinata.
Serviti-le calde, cu garnitura de orez.
Atentie: Folosind mirodenii, uitati pur si simplu de sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu mirodenii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 pulpe de pui
  • 6 catei de usturoi
  • 1 ceapa (mica) tocata
  • 1/2 lingurita coriandru pisat
  • 1/2 lingurita radacina de ghimbir ras
  • 1/4 lingurita praf de vanilie
  • 1/4 lingurita piper negru macinat
  • 1 varf de cutit praf de ardei iute
  • 1 lamaie verde
  • 2 linguri ulei de masline.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Fricassée de caïon/Carne de porc in sos de vin