autor:

Alice Ciobanu

» » Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu morcov si usturoi

Autor: Alice Ciobanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice Ciobanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iulie 2011

Ingrediente
3 pulpe de pui, 700-800 gr mocov, 5 catei de usturoi, sare si piper boabe, 2 frunze dafin, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Pulpele de pui spalate le-am pus la fiert in putina apa rece, cam vreo 15 minute. Le-am spumuit de cateva ori, dupa care le-am pus intr-o tigaie, la prajit pe ambele parti pret de vreo 10 minute, tot invartindu-le din cand in cand.

Morcovul, ras pe razatoarea mare, l-am pus la calit in ulei incins, intr-un ceaun, cratita de tuci. L-am tot invartit acolo, pana a inceput sa se inmoaie si sa se sfarame. Am pus apoi usturoiul tocat, o cana de zeama de carne de pui, sare, piperul boabe si frunza de dafin. Am pus un capac si am lasat la foc inabusit cam vreo 30-40 minute.

Apoi am pus carnea peste sosul de morcov si am mai lasat asa niste clocote, cred ca vreo 10 minute, total...sau mai bine zis pana scade din zeama si se face asa un sosulet.

Asta e! Simplu, bun, sanatos.

Scuzati ca nu am fotografii exemplare, dar in timpul shooting-ului, cineva (oare cine?! :P) si-a bagat manutele in farfurie. Se pare ca nu mai avea rabdare :P :))
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu morcov si usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Muschiulet cu caise

Muschiulet cu caise

Se spala muschiuletul, se curata de pielita alba si se taie in 8 bucatele care se bat usor cu ciocanul

6 voturi    8 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Corabioare de cartofi copti cu pui si ciuperci

Corabioare de cartofi copti cu pui si ciuperci

In primul rand, pornim cuptorul aragazului si ne ocupam de cartofi, pe care ii spalam apoi ii stergem

6 voturi    5 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 27 iulie 2011

    Delicios!***** Uite cum te dai de gol ca ai si ajutor la gatit si iei tu tot creditul...Ha ha ha...

  • TeoBucatar

    TeoBucatar (Chef de cuisine) , 26 iulie 2011

    Cred ca e ff buna mancarica judecand dupa manutele nerabdatoare!:)

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Alice Ciobanu
Salată de leurdă

Salată de leurdă

Se spală bine leurda şi toate celelalte, se taie potrivit, se amestecă şi se stropeşte cu ulei

10 voturi    2 comentarii
30 min
Salate de legume
Aripi de raţă cu varză

Aripi de raţă cu varză

Se spală raţă şi se pune la fiert. Varza se toacă, se taie... cum o face fiecare pentru mâncarea

2 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Cighir a la "Ciobeni"

Cighir a la "Ciobeni"

Se spală foarte bine toate măruntaiele cu apă rece şi se taie în bucăţi potrivite. Rinichiul

3 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu carne

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Delicios!***** Uite cum te dai de gol ca ai si ajutor la gatit si iei tu tot creditul...Ha ha ha...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Creier de porc cu ceapa Creier de porc cu ceapa

Se alege creierul de porc de cheagurile de sange, apoi se opareste 10 minute in apa clocotita cu putina sare si o lingurita de otet.

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tocanita cu ficatei de pui Tocanita cu ficatei de pui

Se curata si taie ceapa marunt. Se pune tuciul pe foc sa se incinga, se adauga uleiul, apoi ceapa si se lasa sa se caleasca la foc mic

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Lasagna de cârnati proaspeti