autor:

www.divainbucatarie.ro

» » Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu mustar si smantana

Autor: www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iulie 2011

Ingrediente
4 pulpe de pui intregi, 2 linguri mustar, 200 g smantana, 1 ceasca supa pui, 4 fire cimbrisor, cateva frunze de tarhon, 1 catel usturoi, sare, piper, ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Pulpele de pui spalate si curatate le frecam cu mustar. Le asezonam cu sare si piper, apoi le punem intr-un vas termorezistent. Punem verdeturi pe fiecare pulpa, turnam supa in vas, apoi adaugam usturoiul taiat in 4-6 bucatele si stropim pulpele cu ulei. Acoperim vasul cu o folie de staniol si il punem in cuptor la 200°C pentru 30 minute. Dupa acest timp scoatem folia, adaugam smantana si continuam sa coacem pulpele pana se rumenesc pe ambele parti.

Le servim calde, cu o garnitura de cartofi copti, piure de cartofi sau orez, peste care punem putin sos.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu mustar si smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
SIS KEBAB

SIS KEBAB

Pieptul de pui,rosiile si ardeiul sa taie in cubulete. Intr-o cratita se pune o lingura de ulei

21 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Chiftelute in sos de rosii

Chiftelute in sos de rosii

Carnea tocata o amestecam cu oul,parmezanul razuit,pesmetul,patrunjelul,sare si piper.Amestecam ingredientele

14 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Ady

    Ady (Chef de cuisine):

    Hmmm... un apetisant si savuros ospat... Eu am renuntat la tarhon (nu prea vad legatura aromelor), insa am adaugat zeama de lime (sa indulceasca usor aciditatea mustarului) si ceapa ciorii (chives)... Si, in acelasi timp, am evitat combinatia carbohidratilor cu proteine, servind cu grill de legume (vinete, zucchini, rosii, ardei si ceapa rosie)...

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Andreea_Sandache

    Andreea_Sandache (Bucatar) , 13 august 2017

    MERITA INCERCATA

  • Fara foto

    Veronica Sandu , 27 aprilie 2015

    intereseanta reteta,sigur am sa o incerc.in loc de tarhon care nu se potriveste cu mustarul si smantana se poate adauga imediat ce ai oprit focul o mana buna de patrunjel.Se poate renunta fara probleme la smantana.in tava acum ca este sezonul verdeturilor se poate adauga usturoi verde si ceapa verde.Pofta buna!

  • Fara foto

    Marieta_Pall (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2015

    Super, trebuie incercat.

    • www.divainbucatarie.ro

      www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine) , 21 iulie 2011

      Multumesc Maria! Iti doresc o zi frumoasa!

    • Maria Markov

      Maria Markov (Chef de cuisine) , 21 iulie 2011

      Ce bine arata! Eu am mai facut snitele unse cu mustar si date prin ou. Mustarul le fragezeste foarte bine si le da o aroma speciala! Minunata idee pentru gatirea carnii de pui! Votat***** si salvat!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui intregi
  • 2 linguri mustar
  • 200 g smantana
  • 1 ceasca supa pui
  • 4 fire cimbrisor
  • cateva frunze de tarhon
  • 1 catel usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de www.divainbucatarie.ro
Dovlecei pane

Dovlecei pane

Curatam dovleceii de coaja, apoi ii taiem rondele de cca 1 cm grosime. Nu ii saram pentru a nu se

27 voturi    16 comentarii
20 min
Aperitive
Mancare de mazare cu curcan

Mancare de mazare cu curcan

Mazarea curatata si spalata o punem la fiert. In acest timp calim ceapa, apoi, adaugam legumele si

42 voturi    19 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Dovlecei cu rosii si mozzarella

Dovlecei cu rosii si mozzarella

Taiem legumele si branza felii rotunde de grosimi identice. Le asezam intr-un vas termorezistent

50 voturi    11 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Andreea_Sandache (Bucatar)

MERITA INCERCATA

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

0 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi
Iahnie de fasole alba, cu ciolan afumat