Reteta postata pe: 11 noiembrie 2008
Ingrediente
3- pulpe de pui potrivite, 250 grame cartofi 3-4 fire de usturoi verde, 2-3 fire ceapa verde, 1/2 ardei rosu 1/2 ardei verde, 4-5 catei de usturoi, 1 portocala, 200 de grame de orez brun, 1 ceapa rosie potrivita, ulei, sare, condimente dupa gust
Dificultate: Medie | Timp: 50 min
Mod de preparare
Se curata pulpele, se pune orezul la inmuiat separat, se curata legumele, se taie ceapa rosi julien, cartofii sferturi, ceapa si usturoiul verde se lasa intregi, ardei fasii, iar usturoiul se lasa cateii nezdrobiti si o portocala decojita in felii. Se pun la cuptor, se adauga si orezul. Separat se pui pulpele in ceaun la prajit, dar foarte putin doar ce capata ciloare dupa care sunt scoase si adaugate in tava cuptorului, se la 40-50 de minute, acestea se sareaza si condimenteaza dupa gust. Atentie la cuptor deoarece orezul are tendinta de a se prinde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu orez brun si legume" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
1. Feliile de muşchi se bat bine de tot ca şi pentru şniţele se sărează şi se pun în vin
1 vot
1 comentariu
1h 30 min
Marinarea dureaza 7-10 zile in care carnea este intr-o punga inchisa si o intoarcem de pe o parte
3 voturi
0 comentarii
3h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009
Iti multumes mult pentru toate cuvintele frumoase cu care complimentezi retetele mele, esti o adevarata prietena. Multumesc,
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009
Bun, bun rau de tot.