autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu orez brun si legume

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 noiembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 noiembrie 2008

Ingrediente
3- pulpe de pui potrivite, 250 grame cartofi 3-4 fire de usturoi verde, 2-3 fire ceapa verde, 1/2 ardei rosu 1/2 ardei verde, 4-5 catei de usturoi, 1 portocala, 200 de grame de orez brun, 1 ceapa rosie potrivita, ulei, sare, condimente dupa gust

Dificultate: Medie Timp: 50 min

15 voturi

Mod de preparare

Se curata pulpele, se pune orezul la inmuiat separat, se curata legumele, se taie ceapa rosi julien, cartofii sferturi, ceapa si usturoiul verde se lasa intregi, ardei fasii, iar usturoiul se lasa cateii nezdrobiti si o portocala decojita in felii. Se pun la cuptor, se adauga si orezul. Separat se pui pulpele in ceaun la prajit, dar foarte putin doar ce capata ciloare dupa care sunt scoase si adaugate in tava cuptorului, se la 40-50 de minute, acestea se sareaza si condimenteaza dupa gust. Atentie la cuptor deoarece orezul are tendinta de a se prinde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu orez brun si legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piftie ( racitura) de porc

Piftie ( racitura) de porc

Curatz si spal foarte bine carnea,las la muiat peste noapte.Asez in oala,acopar cu apa rece, dau

127 voturi    25 comentarii
7h 30 min
Mancaruri cu carne
Piftie de pasare

Piftie de pasare

Toata carnea si oasele se spala bine si se pune intr-o oala cu apa la fiert ca ptr supa mai putina

6 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 noiembrie 2009

    Trebuie sa fie tare buna mancarea!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2009

    Delicios...

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 06 octombrie 2009

    Cred ca este un fel de mancare tare gustos.

    • Nicoleta Mariana Sandulache

      Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

      Iti multumes mult pentru toate cuvintele frumoase cu care complimentezi retetele mele, esti o adevarata prietena. Multumesc,

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

      Bun, bun rau de tot.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

50 min

15 voturi

Ingrediente

  • 3- pulpe de pui potrivite
  • 250 grame cartofi 3-4 fire de usturoi verde
  • 2-3 fire ceapa verde
  • 1/2 ardei rosu 1/2 ardei verde
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 portocala
  • 200 de grame de orez brun
  • 1 ceapa rosie potrivita
  • ulei
  • sare
  • condimente dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Trebuie sa fie tare buna mancarea!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Chiftelute cu cartofi la cuptor