autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu piersici

Autor: crysycriss (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 25 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: crysycriss (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 25 iunie 2010

Ingrediente
Pentru sase persoane:, 6 pulpe de pui mari (cu spata),, 1 kg piersici,, un pachet unt,, 3 cepe,, 500g smantana,, piper,, secretul gustului,, 1 legatura pantrunjel.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se rumenesc bine pulpele in unt. Se dau deoparte. Se taie ceapa fideluta si piersicile felii (ca la salata de rosii) se adauga ceapa in untul in care s-au rumenit pulpele pana devine sticloasa,dupa care se pun piersicile. Se lasa pana lasa zeama si se pun pulpele, piperul, secretul gustului (dupa gust). Se fierb impreuna 20 de minute, la foc mic, cu capac, sa se fragezeasca bine carnea. Se pune smantana, se amesteca si se baga la cuptorul incins in prealabil, la 250 grade. Se mai lasa 20 de minute, dupa care se presara pantrunjelul tocat foarte fin. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu piersici" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Varza murata calita cu ciolan afumat

Varza murata calita cu ciolan afumat

Varza se tine la desarat in apa rece cateva ore sau de seara. Calim ceapa tocata marunt, adaugam

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Mini rulade cu crusta crocanta

Mini rulade cu crusta crocanta

1. Se face o compozitie din 2 oua batute cu sare,piper,1 lingura de boia de ardei dulce,2 linguri

11 voturi    11 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    Foarte interesanta.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 25 iunie 2010

    O reteta interesanta!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru sase persoane:
  • 6 pulpe de pui mari (cu spata),
  • 1 kg piersici,
  • un pachet unt,
  • 3 cepe,
  • 500g smantana,
  • piper,
  • secretul gustului,
  • 1 legatura pantrunjel.

Raporteaza reteta

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Foarte interesanta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Tocanita de vitel ca la mama acasa