Reteta postata pe: 25 iunie 2010
Ingrediente
Pentru sase persoane:, 6 pulpe de pui mari (cu spata),, 1 kg piersici,, un pachet unt,, 3 cepe,, 500g smantana,, piper,, secretul gustului,, 1 legatura pantrunjel.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 10 min
Mod de preparare
Se rumenesc bine pulpele in unt. Se dau deoparte. Se taie ceapa fideluta si piersicile felii (ca la salata de rosii) se adauga ceapa in untul in care s-au rumenit pulpele pana devine sticloasa,dupa care se pun piersicile. Se lasa pana lasa zeama si se pun pulpele, piperul, secretul gustului (dupa gust). Se fierb impreuna 20 de minute, la foc mic, cu capac, sa se fragezeasca bine carnea. Se pune smantana, se amesteca si se baga la cuptorul incins in prealabil, la 250 grade. Se mai lasa 20 de minute, dupa care se presara pantrunjelul tocat foarte fin. Pofta buna!
Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010
Foarte interesanta.