autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu piersici

Autor: crysycriss (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 25 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: crysycriss (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 25 iunie 2010

Ingrediente
Pentru sase persoane:, 6 pulpe de pui mari (cu spata),, 1 kg piersici,, un pachet unt,, 3 cepe,, 500g smantana,, piper,, secretul gustului,, 1 legatura pantrunjel.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se rumenesc bine pulpele in unt. Se dau deoparte. Se taie ceapa fideluta si piersicile felii (ca la salata de rosii) se adauga ceapa in untul in care s-au rumenit pulpele pana devine sticloasa,dupa care se pun piersicile. Se lasa pana lasa zeama si se pun pulpele, piperul, secretul gustului (dupa gust). Se fierb impreuna 20 de minute, la foc mic, cu capac, sa se fragezeasca bine carnea. Se pune smantana, se amesteca si se baga la cuptorul incins in prealabil, la 250 grade. Se mai lasa 20 de minute, dupa care se presara pantrunjelul tocat foarte fin. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu piersici" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui la hot-pan cu piure de cartofi si salata de varza

Piept de pui la hot-pan cu piure de cartofi si salata de varza

Condimentam carnea cu vegeta si prajim in tigaia hot -pan la 120 grade C timp in care o mai intoarcem.

4 voturi    5 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Cartofi cu spinari de pui

Cartofi cu spinari de pui

Se taie cartofii, pe lungime, 1,5/1,5 cm., se asaza intr-o tava emailata, astfel incit sa acopera

5 voturi    7 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    Foarte interesanta.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 25 iunie 2010

    O reteta interesanta!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru sase persoane:
  • 6 pulpe de pui mari (cu spata),
  • 1 kg piersici,
  • un pachet unt,
  • 3 cepe,
  • 500g smantana,
  • piper,
  • secretul gustului,
  • 1 legatura pantrunjel.

Raporteaza reteta

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Foarte interesanta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciulamaua bunicii Ciulamaua bunicii

Curatam ciupercile de pielita, le spalam si le feliem. Ciocanelele de pui se pun la fiert cu 1,5 l de apa si o lingurita de sare, se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Orez cu piept de pui