autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu piersici

Autor: crysycriss (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 25 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: crysycriss (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 25 iunie 2010

Ingrediente
Pentru sase persoane:, 6 pulpe de pui mari (cu spata),, 1 kg piersici,, un pachet unt,, 3 cepe,, 500g smantana,, piper,, secretul gustului,, 1 legatura pantrunjel.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se rumenesc bine pulpele in unt. Se dau deoparte. Se taie ceapa fideluta si piersicile felii (ca la salata de rosii) se adauga ceapa in untul in care s-au rumenit pulpele pana devine sticloasa,dupa care se pun piersicile. Se lasa pana lasa zeama si se pun pulpele, piperul, secretul gustului (dupa gust). Se fierb impreuna 20 de minute, la foc mic, cu capac, sa se fragezeasca bine carnea. Se pune smantana, se amesteca si se baga la cuptorul incins in prealabil, la 250 grade. Se mai lasa 20 de minute, dupa care se presara pantrunjelul tocat foarte fin. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu piersici" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmalute in varza dulce cu coasta de porc cruda (scarita)

Sarmalute in varza dulce cu coasta de porc cruda (scarita)

Curatati, tocati si caliti in ulei cepele cu morcovul ras, adaugati ketchup, concentratul si orezul

32 voturi    13 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Placinta  cu carne - Ana

Placinta cu carne - Ana

Cartofii se curata, spala si se taie potrivit, taiem cepele julien si le calim putin, orezul se spala

22 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 25 %
999.99 lei
749.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    Foarte interesanta.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 25 iunie 2010

    O reteta interesanta!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru sase persoane:
  • 6 pulpe de pui mari (cu spata),
  • 1 kg piersici,
  • un pachet unt,
  • 3 cepe,
  • 500g smantana,
  • piper,
  • secretul gustului,
  • 1 legatura pantrunjel.

Raporteaza reteta

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Foarte interesanta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Vol au vent cu pui