autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu piersici

Autor: crysycriss (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 25 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: crysycriss (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 25 iunie 2010

Ingrediente
Pentru sase persoane:, 6 pulpe de pui mari (cu spata),, 1 kg piersici,, un pachet unt,, 3 cepe,, 500g smantana,, piper,, secretul gustului,, 1 legatura pantrunjel.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se rumenesc bine pulpele in unt. Se dau deoparte. Se taie ceapa fideluta si piersicile felii (ca la salata de rosii) se adauga ceapa in untul in care s-au rumenit pulpele pana devine sticloasa,dupa care se pun piersicile. Se lasa pana lasa zeama si se pun pulpele, piperul, secretul gustului (dupa gust). Se fierb impreuna 20 de minute, la foc mic, cu capac, sa se fragezeasca bine carnea. Se pune smantana, se amesteca si se baga la cuptorul incins in prealabil, la 250 grade. Se mai lasa 20 de minute, dupa care se presara pantrunjelul tocat foarte fin. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu piersici" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Confit de canard

Confit de canard

* Prima zi: Presara pulpele de rata bine de tot cu sare, pe toate partile. Pune-le intr-o tava, acopera-le

3 voturi    3 comentarii
30h
Mancaruri cu carne
CHIFTELE

CHIFTELE

Intrun castron amestecam foarte bine toate ingredientele, formam chiftelute cu mainile inmuiate in

2 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    Foarte interesanta.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 25 iunie 2010

    O reteta interesanta!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru sase persoane:
  • 6 pulpe de pui mari (cu spata),
  • 1 kg piersici,
  • un pachet unt,
  • 3 cepe,
  • 500g smantana,
  • piper,
  • secretul gustului,
  • 1 legatura pantrunjel.

Raporteaza reteta

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Foarte interesanta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Tacos