Se rumenesc bine pulpele in unt. Se dau deoparte. Se taie ceapa fideluta si piersicile felii (ca la salata de rosii) se adauga ceapa in untul in care s-au rumenit pulpele pana devine sticloasa,dupa care se pun piersicile. Se lasa pana lasa zeama si se pun pulpele, piperul, secretul gustului (dupa gust). Se fierb impreuna 20 de minute, la foc mic, cu capac, sa se fragezeasca bine carnea. Se pune smantana, se amesteca si se baga la cuptorul incins in prealabil, la 250 grade. Se mai lasa 20 de minute, dupa care se presara pantrunjelul tocat foarte fin. Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii