Am inceput cu pulpitele de pui pe care le-am spalat si le-am curatat bine de puful ramas. Le-am pudrat cu sare, piper si putin rozmarin pentru aroma. Intr-o cratita care merge si la cuptor am asezat frumos un strat de ceapa si rosie si verde, chorizo taiat fasii, usturoiul intreg dar curatat, patrunjelul proaspat tocat si la final rosiile cherry spalate. Le-am pus cu tot cu codita pentru mai multa aroma. Am pudrat totul cu piper si putina sare.
Am aranjat frumos pulpitele printre rosiile cherry, dupa care am aruncat putin oregano uscat si am stropit din abundenta cu ulei de masline. Am bagat tot la cuptor la 160 grade, pentru 1 ora si 30 minute. Intre timp am facut si un piure de cartofi pufos si foarte aromat. Daca doriti si reteta de piure, o gasiti aici: http://bucatariastefaniei.blogspot.ro/2014/03/piure-de-cartofi.html
A iesit... intr-un mare fel (vorba sotului)! Sa aveti pofta!
Ma puteti gasi si aici: http://bucatariastefaniei.blogspot.ro/
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii