autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu rosii si marar

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 30 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 30 ianuarie 2013

Ingrediente
3 pulpe de pui, 7 rosii mari de gradina, 1 ceapa, jumatate ardei kapia, marar verde, 4 catei usturoi, sare, piper, 2 linguri ulei, 1 lingura pasta de rosii cu telina de casa

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

3 voturi

Mod de preparare

Luam pulpitele de pui si le parlim putin pe flacara aragazului de puf.
Le spalam cu apa calda si le taiem in doua.
Le tamponam cu niste servete de bucatarie de surplusul de apa.
Intr-o cratita punem uleiul la incins.
Punem bucatile de pui si le rumenim foarte putin ,cate 1 minute pe fiecare parte.
Adaugam 2-3 cani de apa si lasam sa inceapa sa fiarba ,pana face spuma ,pe care o indepartam.
Tocam ceapa curatata ,maruntel.
Rosiile le decojim si le taiem bucatele,dar nu foarte mici.
Ardeiul kapia il spalam,ii scoatem semintele si il taiem cubulete.
Dupa ce am indepartat spuma si a inceput sa fiarba punem ceapa si ardeiul kapia.
Lasam la foc potrivit ,acoperit cu un capac.
Dupa 10 minute punem si rosiile .
Usturoiul il curatam si il pisam.
Cand carnea este bine patrunsa si aveti si consistenta sosului dorita(daca vi se pare prea putina zeama si ca ramane putin sos ,mai adaugati putina apa fierbinte),condimentam cu sare si piper dupa gust si punem si pasta de rosii.
Amestecam in oala pentru a se condimenta mancarea.
La urma punem usturoiul si invartim in oala,apoi inchidem ochiul aragazului.
Deasupra presaram marar verde tocat si acoperim 10 minute puiul cu capacul.
Apoi asezam pe o farfurioara pentru a papa.
Noi am servit alaturi de putin piure si a mers de minune!!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu rosii si marar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui la grill cu ciuperci champignon

Piept de pui la grill cu ciuperci champignon

Spalam bucatile de pui si le lasam sa se scurga de apa. Intre timp ne ocupam de marinada: Intr-un

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Limba rasol cu sos de usturoi

Limba rasol cu sos de usturoi

Se tine carnea in apa rece 10-15 minute, apoi se spala. Se pune la fiert in 4 litri de apa rece cu

17 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 06 februarie 2013

    Multumesc Valentina!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 februarie 2013

    O reteta gustoasa...

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

8 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post

Rocsi (Chef de cuisine)

Multumesc Valentina!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
TOCHITURA