Luam pulpitele de pui si le parlim putin pe flacara aragazului de puf.
Le spalam cu apa calda si le taiem in doua.
Le tamponam cu niste servete de bucatarie de surplusul de apa.
Intr-o cratita punem uleiul la incins.
Punem bucatile de pui si le rumenim foarte putin ,cate 1 minute pe fiecare parte.
Adaugam 2-3 cani de apa si lasam sa inceapa sa fiarba ,pana face spuma ,pe care o indepartam.
Tocam ceapa curatata ,maruntel.
Rosiile le decojim si le taiem bucatele,dar nu foarte mici.
Ardeiul kapia il spalam,ii scoatem semintele si il taiem cubulete.
Dupa ce am indepartat spuma si a inceput sa fiarba punem ceapa si ardeiul kapia.
Lasam la foc potrivit ,acoperit cu un capac.
Dupa 10 minute punem si rosiile .
Usturoiul il curatam si il pisam.
Cand carnea este bine patrunsa si aveti si consistenta sosului dorita(daca vi se pare prea putina zeama si ca ramane putin sos ,mai adaugati putina apa fierbinte),condimentam cu sare si piper dupa gust si punem si pasta de rosii.
Amestecam in oala pentru a se condimenta mancarea.
La urma punem usturoiul si invartim in oala,apoi inchidem ochiul aragazului.
Deasupra presaram marar verde tocat si acoperim 10 minute puiul cu capacul.
Apoi asezam pe o farfurioara pentru a papa.
Noi am servit alaturi de putin piure si a mers de minune!!!!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii