Luam pulpitele de pui si le parlim putin pe flacara aragazului de puf.
Le spalam cu apa calda si le taiem in doua.
Le tamponam cu niste servete de bucatarie de surplusul de apa.
Intr-o cratita punem uleiul la incins.
Punem bucatile de pui si le rumenim foarte putin ,cate 1 minute pe fiecare parte.
Adaugam 2-3 cani de apa si lasam sa inceapa sa fiarba ,pana face spuma ,pe care o indepartam.
Tocam ceapa curatata ,maruntel.
Rosiile le decojim si le taiem bucatele,dar nu foarte mici.
Ardeiul kapia il spalam,ii scoatem semintele si il taiem cubulete.
Dupa ce am indepartat spuma si a inceput sa fiarba punem ceapa si ardeiul kapia.
Lasam la foc potrivit ,acoperit cu un capac.
Dupa 10 minute punem si rosiile .
Usturoiul il curatam si il pisam.
Cand carnea este bine patrunsa si aveti si consistenta sosului dorita(daca vi se pare prea putina zeama si ca ramane putin sos ,mai adaugati putina apa fierbinte),condimentam cu sare si piper dupa gust si punem si pasta de rosii.
Amestecam in oala pentru a se condimenta mancarea.
La urma punem usturoiul si invartim in oala,apoi inchidem ochiul aragazului.
Deasupra presaram marar verde tocat si acoperim 10 minute puiul cu capacul.
Apoi asezam pe o farfurioara pentru a papa.
Noi am servit alaturi de putin piure si a mers de minune!!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii