autor:

Cely Snijec

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu salata

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Ingrediente
4 pulpe de pui, 2 legaturi de salata verde, 2-3 ridichi mari, o legatura de ceapa verde, o legatura de hasmatzuchi, sare, piper, oregano,2 linguri de ulei de masline,otet balsamic

Dificultate: Redusa Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Presar pulpele crestate,cu sare,piper si oregano.Le asez pe grillul incins pentru o jumatate de ora,pana se rumenesc uniform.
Intre timp pregatesc salata:spal ingredientele,rup foile de salata, tai ceapa si ridichea rondele. Din ulei,otet si sare obtin un dressing. Condimentez salata inainte de a fi servita alaturi de pulpele rumene.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu salata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu sos de ton, cartofi taranesti si salata de rosii

Pulpe de pui cu sos de ton, cartofi taranesti si salata de rosii

Pulpele de pui se clatesc in apa rece, se zvanta cu un prosop de bucatarie din hartie si se condimenteaza

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Iepure cu masline si sos de rosii

Iepure cu masline si sos de rosii

Legumele se toaca marunt sau se baga la robot separat. Calim usturoiul zdrobit impreuna cu maslinele

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 14 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 august 2012

    Tare bine arata!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 mai 2010

    Simplu,rapid si gustos...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 mai 2010

    Intotdeuna mi-au placut salatele care au ingredient salata verde, dar mai ales in combinatie cu o friptura buna.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

      Delicioase ! Si noua ne plac foarte mult....

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

      Delicios ! yam,yam...

    • vio

      vio (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

      forte bun usor de facut si sanatos

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

      Foarte bun!salata arata excelent!!!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

      Arata f. bine, imi place mult gustul de hasmatuchi, imi place sa-l folosesc la decorat, arata bine.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

      ,,hasmatzuchi'' este un condiment ,arata aproximativ ca si patrunjelul, nu creste atat de mare.Are o aroma deosebita. Se adauga la ciorbe, la salate, la tocanitze. Imi pare rau ca nu am pozat, dar promit ca am sa postey cat de curand o fotografie.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

      Minunat!

    • violette

      violette (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

      Foarte sanatos.....si mai ales bun:)

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

      Ce este "hasmatzuchi" si cand il adaug ,este vreo verdeata,pt salata?

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

      Foarte bun.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

      Simplu,rapid ,hranitor si tare gustos...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • 2 legaturi de salata verde
  • 2-3 ridichi mari
  • o legatura de ceapa verde
  • o legatura de hasmatzuchi
  • sare
  • piper
  • oregano,2 linguri de ulei de masline,otet balsamic

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Tare bine arata!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Pui cu rosii si masline