autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu sos alb de ciuperci

Autor: ilinca (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 iulie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ilinca (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 iulie 2012

Ingrediente
Ingrediente:, 4 pulpe fierte, 300 g ciuperci proaspete, 1 ceapa mica, 1 ceasca supa de carne, 1 lingura faina, 300 g smantana, sare, piper, marar si patrunjel proaspete.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Mod de preparare:

Fierb pulpele. Calesc ceapa, adaug ciupercile date pe robot, las sa se caleasca impreuna, adaug supa, las sa scada. Pregatesc sosul: faina amestecata cu smantana, sare, piper, marar. Adaug sosul in vasul cu ciuperci, condimentez, las 5 minute sa clocoteasca, adaug pulpele pentru inca 5 minute, presar cu patrunjel verde. Servim cu mamaliguta sau cu piure de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos alb de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cartofi

Cartofi

1. Se spala cartofii si se pun la fiert in coaja. Dupa ce s-au fiert se decojesc. 2. Puneti la fiert

10 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Musaca de cartofi cu carne tocata

Musaca de cartofi cu carne tocata

Curatam cartofii,ii spalam si ii taiem felii.Ii prajim in ulei si ii scoatem pe prosoape de hartie

28 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 4 pulpe fierte
  • 300 g ciuperci proaspete
  • 1 ceapa mica
  • 1 ceasca supa de carne
  • 1 lingura faina
  • 300 g smantana
  • sare
  • piper
  • marar si patrunjel proaspete.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

4 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Ardei umpluti