autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu sos alb de ciuperci

Autor: ilinca (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 iulie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ilinca (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 iulie 2012

Ingrediente
Ingrediente:, 4 pulpe fierte, 300 g ciuperci proaspete, 1 ceapa mica, 1 ceasca supa de carne, 1 lingura faina, 300 g smantana, sare, piper, marar si patrunjel proaspete.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Mod de preparare:

Fierb pulpele. Calesc ceapa, adaug ciupercile date pe robot, las sa se caleasca impreuna, adaug supa, las sa scada. Pregatesc sosul: faina amestecata cu smantana, sare, piper, marar. Adaug sosul in vasul cu ciuperci, condimentez, las 5 minute sa clocoteasca, adaug pulpele pentru inca 5 minute, presar cu patrunjel verde. Servim cu mamaliguta sau cu piure de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos alb de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
orez cu pulpe de pui

orez cu pulpe de pui

intro oala punem ulei sa se incinga adaugam ceapa tocata marunt si morcovul dat pe razatoare ,dupa

12 voturi    5 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Paine de carne tocata cu sos de ceapa / Gehaktbrood

Paine de carne tocata cu sos de ceapa / Gehaktbrood

Carnea: Incalziti cuptorul la 170 ° C. Luati un castron mare si amestecati carnea tocata

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 4 pulpe fierte
  • 300 g ciuperci proaspete
  • 1 ceapa mica
  • 1 ceasca supa de carne
  • 1 lingura faina
  • 300 g smantana
  • sare
  • piper
  • marar si patrunjel proaspete.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
PUI TIKKA MASALA