autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu sos de ciuperci

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 noiembrie 2009

Ingrediente
4 pulpe fierte, 300 g ciuperci proaspete, 1 ceapa mica, 1 ceasca supa de carne, 1 lingura faina, 300 g smantana, sare, piper, marar si patrunjel proaspete.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

41 voturi

Mod de preparare

Fierb pulpele. Calesc ceapa, adaug ciupercile date pe robot, las sa se caleasca impreuna, adaug supa, las sa scada. Pregatesc sosul: faina amestecata cu smantana, sare, piper, marar. Adaug sosul in vasul cu ciuperci, condimentez, las 5 minute sa clocoteasca, adaug pulpele pentru inca 5 minute, presar cu patrunjel verde. Servim cu mamaliguta sau cu piure de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Aripioare si pulpe de pui pe pat de lamaie cu sos de usturoi si ciuperci

Aripioare si pulpe de pui pe pat de lamaie cu sos de usturoi si ciuperci

Inlaturam pielita de pe pulpele de pui , apoi le facem cu un amestec format din condimente pentru

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 3 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • ana_maria

    ana_maria (Maestru bucatar):

    au iesit foarte bune si fac reteta asta destul de des

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine):

    Este extrem de buna si usoara aceasta reteta. Am pregatit-o si eu si a fost apreciata de toata familia.

  • negrutu (Chef de cuisine):

    Foarte gustos!

  • 8 comentarii

  • Florentin , 14 iulie 2015

    Si iubita mea a gatit aceasta retata. A iesit superba mancarea ! :D

  • Marina , 05 mai 2010

    Arata nemaipomenit de bine si apetisanta.Felicitari¡¡¡

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 25 decembrie 2009

    O bunatate,felicitari pentru prezentare.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2009

      Multumesc pentru aprecieri

    • negrutu (Chef de cuisine) , 13 decembrie 2009

      foarte gustos

    • angy (Chef de cuisine) , 03 decembrie 2009

      delicioase,imi plac!

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009

      O combinatie apetisanta.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2009

      Delicioase pulpele de pui cu ciuperci, imi plac la nebunie!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

41 voturi

Ingrediente

  • 4 pulpe fierte
  • 300 g ciuperci proaspete
  • 1 ceapa mica
  • 1 ceasca supa de carne
  • 1 lingura faina
  • 300 g smantana
  • sare
  • piper
  • marar si patrunjel proaspete.

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

71 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

28 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Florentin

Si iubita mea a gatit aceasta retata. A iesit superba mancarea ! :D

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de pasare cu cartofi