autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu sos de marar

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 octombrie 2009

Ingrediente
4 pulpe de pui, 100ml ulei de masline, 2 cepe, 50g amidon sau faina, 400ml smantana pentru gatit La Dorna, 2 legaturi marar proaspat, sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

2 voturi

Mod de preparare

Pulpele se curata si se spala bie,se sterg sa nu mai aiba apa pe ele.Se pune uleiul intr-o cratita la incins,apoi se pun pulpele de pui sa se prajeasaca bine pe ambele parti.(cine doreste se pot face si la gratar)Se scot pe o farfurie.In uleiul ramas se caleste ceapa tocata marunt,se adauga amidonul sau faina desfacute in putina apa,apoi se adauga smantana,se adauga 1/2 pahar cu apa si se lasa sa fiarba 15 minute.Se pun apoi pulpele de pui in sos si se mai lasa sa fiarba impreuna 20-25 de minute.Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se adauga mararul proaspat, tocat fin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos de marar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Vanata impanata cu carne tocata

Vanata impanata cu carne tocata

Se taie ceapa fin si se pune la calit impreuna cu carnea tocata, usturoiul zdrobit, cimbru si un

19 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Spezzatino (Tocanita) siciliana pe pat de orez.

Spezzatino (Tocanita) siciliana pe pat de orez.

Se taie carnea in bucati mai marisoare, se pune la rumenit, la foc mare, in uleiul incins si untul

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

    O reteta bine scrisa si foarte gustoasa.Felicitari pentru claritate.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

2 voturi

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • 100ml ulei de masline
  • 2 cepe
  • 50g amidon sau faina
  • 400ml smantana pentru gatit La Dorna
  • 2 legaturi marar proaspat
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
dicarmencitta1957

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

O reteta bine scrisa si foarte gustoasa.Felicitari pentru claritate.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Chiftelute cu sos