autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu sos de marar

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 octombrie 2009

Ingrediente
4 pulpe de pui, 100ml ulei de masline, 2 cepe, 50g amidon sau faina, 400ml smantana pentru gatit La Dorna, 2 legaturi marar proaspat, sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

2 voturi

Mod de preparare

Pulpele se curata si se spala bie,se sterg sa nu mai aiba apa pe ele.Se pune uleiul intr-o cratita la incins,apoi se pun pulpele de pui sa se prajeasaca bine pe ambele parti.(cine doreste se pot face si la gratar)Se scot pe o farfurie.In uleiul ramas se caleste ceapa tocata marunt,se adauga amidonul sau faina desfacute in putina apa,apoi se adauga smantana,se adauga 1/2 pahar cu apa si se lasa sa fiarba 15 minute.Se pun apoi pulpele de pui in sos si se mai lasa sa fiarba impreuna 20-25 de minute.Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se adauga mararul proaspat, tocat fin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos de marar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tigaie picanta cu mamaliguta ( senzatii gustative!!!)

Tigaie picanta cu mamaliguta ( senzatii gustative!!!)

Carnea se spala si se taie cubulete. O punem la foc moderat in (de preferat) wok, cu un pic de ulei

13 voturi    15 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui cu susan

Pui cu susan

Se spala pieptul de pui si se taie in fasii de aproximativ un cm grosime si 4-5 cm lungime.Celelalte

6 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

    O reteta bine scrisa si foarte gustoasa.Felicitari pentru claritate.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

2 voturi

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • 100ml ulei de masline
  • 2 cepe
  • 50g amidon sau faina
  • 400ml smantana pentru gatit La Dorna
  • 2 legaturi marar proaspat
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

20 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
dicarmencitta1957

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

O reteta bine scrisa si foarte gustoasa.Felicitari pentru claritate.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ragu de carne pe mamaliguta Ragu de carne pe mamaliguta

Intai punem o cratita larga la incalzit cu putin ulei si cand uleiul este cald, adaugam treptat ceapa, morcovul si ardeiul iute, dupa

1 vot    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Rulada din fleica de porc