Pulpele se curata si se spala bie,se sterg sa nu mai aiba apa pe ele.Se pune uleiul intr-o cratita la incins,apoi se pun pulpele de pui sa se prajeasaca bine pe ambele parti.(cine doreste se pot face si la gratar)Se scot pe o farfurie.In uleiul ramas se caleste ceapa tocata marunt,se adauga amidonul sau faina desfacute in putina apa,apoi se adauga smantana,se adauga 1/2 pahar cu apa si se lasa sa fiarba 15 minute.Se pun apoi pulpele de pui in sos si se mai lasa sa fiarba impreuna 20-25 de minute.Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se adauga mararul proaspat, tocat fin.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii