Reteta postata pe: 19 octombrie 2009
Ingrediente
4 pulpe de pui, 100ml ulei de masline, 2 cepe, 50g amidon sau faina, 400ml smantana pentru gatit La Dorna, 2 legaturi marar proaspat, sare si piper dupa gust
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 10 min
Mod de preparare
Pulpele se curata si se spala bie,se sterg sa nu mai aiba apa pe ele.Se pune uleiul intr-o cratita la incins,apoi se pun pulpele de pui sa se prajeasaca bine pe ambele parti.(cine doreste se pot face si la gratar)Se scot pe o farfurie.In uleiul ramas se caleste ceapa tocata marunt,se adauga amidonul sau faina desfacute in putina apa,apoi se adauga smantana,se adauga 1/2 pahar cu apa si se lasa sa fiarba 15 minute.Se pun apoi pulpele de pui in sos si se mai lasa sa fiarba impreuna 20-25 de minute.Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se adauga mararul proaspat, tocat fin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos de marar" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009
O reteta bine scrisa si foarte gustoasa.Felicitari pentru claritate.