Spalam bine pulpele si le crestam.
Spalam bine pulpele si le crestam.
Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cuburi sau cum doriti.
Curatam ceapa si rosiile si le punem in blender si amestecam.
Punem in tava sare, piper si oregano, adaugam pulpele , apoi cartofii, ceapa cu rosii, ulei si apa. Mai adaugam peste ele, sare, piper si oregano, acoperim cu o folie de aluminiu si punem la cuptorul preincalzit, la 180 grade C si coacem 45 de minute acoperit, apoi luam folia de aluminiu si mai lasam 15-20 de minute.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii