Se spala pulpele si se aseaza intr-un vas termorezistent(iena) uns cu ulei.Se stropesc cu zeama de la o lamaie,presari sare,piper si condimente dupa gust si le introduci la cuptor pentru 15 minute.Zdrobesti usturoiul si il amesteci cu 2 linguri apa.
Scoti vasul din cuptor,stropesti carnea cu sosul din tava,apoi cu mujdeiul si le dai la cuptor pana se rumenesc.
Cand sunt gata le scoti pe un platou,si le stropesti cu zeama de la cealalta lamaie.Presari patrunjel tocat marunt si se servesc cu cartofi piureu sau naturi.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii