autor:

karrmenus

» » Mancaruri cu carne

Pulpe de pui gratinate

Autor: karrmenus (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: karrmenus (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 martie 2009

Ingrediente
4 pulpe, ulei, sare, piper, ghimbir, frunze de telina verde, 1 lingura de unt, 3 linguri pesmet, 1 lingura de ulei de masline, 1 catel de usturoi pisat, 4 felii de cascaval

Dificultate: Medie Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Pulpele de pui se condimenteaza cu sare, piper, se adauga putin ulei si se dau la cuptor 20 min. Din pesmet, unt, frunze de telina taiate fin, ulei de masline, usturoi pisat si ghimbir ras se formeaza o pasta. Cand pulpele de pui sunt gata se acopera cu pasta de pesmet si cascavalul si se mai da la cuptor 3-5 minute. Se serveste cald cu garnitura de mazare verde sotata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui gratinate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 pulpe
  • ulei
  • sare
  • piper
  • ghimbir
  • frunze de telina verde
  • 1 lingura de unt
  • 3 linguri pesmet
  • 1 lingura de ulei de masline
  • 1 catel de usturoi pisat
  • 4 felii de cascaval

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Frigarui la cuptor din piept de pui si legume