Pulpe de pui, in marianata de lapte

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui.
  • 500 ml lapte dulce.
  • 3 catei de usturoi.
  • 2 foi de dafin.
  • 1 lingurita cimbru.
  • sare, piper proaspat macinat.
  • ulei pentru prajit pulpele.

Mod de preparare

Pulpele de pui se taie in doua, se scoate pielita, se pun intr-un vas, se adauga 500 ml de lapte dulce, usturoiul pisat, foile de dafin, cimbrul sare si piperul proaspat macinat. Se acopera si se da la frigider pentru 24 de ore. Se scot si se prajesc in baie de ulei (ulei de palmier),  pana se auresc. Le servim cu o garnitura de orez cu legume sau cu cartofi natur. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise