autor:

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Pulpe de pui la capac

Autor: melania melania (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 ianuarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: melania melania (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 ianuarie 2007

Ingrediente
pulpe de pui, condimente:cubulete Magi sau Galina Blanca de pui, (sare), piper si boia, putin ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

22 voturi

Mod de preparare

Pulpele se curata bine se spala si se scurg de apa. Se presara cu condimente si cu putin ulei si se freaca pe toata suprafata pana cand boiaua coloreaza frumos pulpele. Se tin circa 1 ora sa sa patrunda cu condimentele, se aseaza pe un capac ce se afla pe o cratita in care se afla apa fierbinte. Se introduce totul in cuptor si se tine pana cand carnea este fripta (intra usor furculita).
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la capac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui  la capac cu stoemp

Pulpe de pui la capac cu stoemp

se spala pulpele de pui si se aseaza pe un cap intors invers.Se presara sare, piper si cateii

5 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Dificultate

Redusa

Timp

1h

22 voturi

Ingrediente

  • pulpe de pui
  • condimente:cubulete Magi sau Galina Blanca de pui
  • (sare)
  • piper si boia
  • putin ulei

Raporteaza reteta

PETRUTA CARMEN JAVLA (Chef de cuisine)

USOR DE FACUT

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Musaca cu dovlecei