autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Pulpe de pui la capac

Autor: melania melania (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 ianuarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: melania melania (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 ianuarie 2007

Ingrediente
pulpe de pui, condimente:cubulete Magi sau Galina Blanca de pui, (sare), piper si boia, putin ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

22 voturi

Mod de preparare

Pulpele se curata bine se spala si se scurg de apa. Se presara cu condimente si cu putin ulei si se freaca pe toata suprafata pana cand boiaua coloreaza frumos pulpele. Se tin circa 1 ora sa sa patrunda cu condimentele, se aseaza pe un capac ce se afla pe o cratita in care se afla apa fierbinte. Se introduce totul in cuptor si se tine pana cand carnea este fripta (intra usor furculita).
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la capac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui  la capac cu stoemp

Pulpe de pui la capac cu stoemp

se spala pulpele de pui si se aseaza pe un cap intors invers.Se presara sare, piper si cateii

5 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Mancare de carne cu arpagic

Mancare de carne cu arpagic

Se curata arpagicul si se spala, carnea se taie bucatele, ardeiul fasii si usturoiul in rondele. Calim

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

22 voturi

Ingrediente

  • pulpe de pui
  • condimente:cubulete Magi sau Galina Blanca de pui
  • (sare)
  • piper si boia
  • putin ulei

Raporteaza reteta

Fara foto

PETRUTA CARMEN JAVLA (Chef de cuisine)

USOR DE FACUT

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Piept de curcan Shanghai