Pulpele se curata bine se spala si se scurg de apa. Se presara cu condimente si cu putin ulei si se freaca pe toata suprafata pana cand boiaua coloreaza frumos pulpele. Se tin circa 1 ora sa sa patrunda cu condimentele, se aseaza pe un capac ce se afla pe o cratita in care se afla apa fierbinte. Se introduce totul in cuptor si se tine pana cand carnea este fripta (intra usor furculita).
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii