Pulpele se curata bine se spala si se scurg de apa. Se presara cu condimente si cu putin ulei si se freaca pe toata suprafata pana cand boiaua coloreaza frumos pulpele. Se tin circa 1 ora sa sa patrunda cu condimentele, se aseaza pe un capac ce se afla pe o cratita in care se afla apa fierbinte. Se introduce totul in cuptor si se tine pana cand carnea este fripta (intra usor furculita).

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii