autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Pulpe de pui la capac

Autor: melania melania (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 ianuarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: melania melania (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 ianuarie 2007

Ingrediente
pulpe de pui, condimente:cubulete Magi sau Galina Blanca de pui, (sare), piper si boia, putin ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

22 voturi

Mod de preparare

Pulpele se curata bine se spala si se scurg de apa. Se presara cu condimente si cu putin ulei si se freaca pe toata suprafata pana cand boiaua coloreaza frumos pulpele. Se tin circa 1 ora sa sa patrunda cu condimentele, se aseaza pe un capac ce se afla pe o cratita in care se afla apa fierbinte. Se introduce totul in cuptor si se tine pana cand carnea este fripta (intra usor furculita).
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la capac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui  la capac cu stoemp

Pulpe de pui la capac cu stoemp

se spala pulpele de pui si se aseaza pe un cap intors invers.Se presara sare, piper si cateii

5 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pulpa de porc la cuptor

Pulpa de porc la cuptor

Spalam pulpa de porc, o asezam pe niste servetele si o stergem de apa. Intr-un bol amestecam sare,

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

22 voturi

Ingrediente

  • pulpe de pui
  • condimente:cubulete Magi sau Galina Blanca de pui
  • (sare)
  • piper si boia
  • putin ulei

Raporteaza reteta

Fara foto

PETRUTA CARMEN JAVLA (Chef de cuisine)

USOR DE FACUT

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Lasagna