autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Pulpe de pui la capac

Autor: melania melania (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 ianuarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: melania melania (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 ianuarie 2007

Ingrediente
pulpe de pui, condimente:cubulete Magi sau Galina Blanca de pui, (sare), piper si boia, putin ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

22 voturi

Mod de preparare

Pulpele se curata bine se spala si se scurg de apa. Se presara cu condimente si cu putin ulei si se freaca pe toata suprafata pana cand boiaua coloreaza frumos pulpele. Se tin circa 1 ora sa sa patrunda cu condimentele, se aseaza pe un capac ce se afla pe o cratita in care se afla apa fierbinte. Se introduce totul in cuptor si se tine pana cand carnea este fripta (intra usor furculita).
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la capac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui  la capac cu stoemp

Pulpe de pui la capac cu stoemp

se spala pulpele de pui si se aseaza pe un cap intors invers.Se presara sare, piper si cateii

5 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Cassoulet

Cassoulet

Ziua 1 * Pune la inmuiat fasolea. Cel mai bine e sa o lasi peste noapte. Ziua 2

5 voturi    2 comentarii
6h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

22 voturi

Ingrediente

  • pulpe de pui
  • condimente:cubulete Magi sau Galina Blanca de pui
  • (sare)
  • piper si boia
  • putin ulei

Raporteaza reteta

Fara foto

PETRUTA CARMEN JAVLA (Chef de cuisine)

USOR DE FACUT

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Sferturi de pui umplute