Pulpe de pui la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 pulpe medii
  • vin rosu
  • vegeta
  • oregano
  • piper
  • usturoi
  • delicat pentru gratar de pui(barbeque)

Mod de preparare

Pulpele se curata, se spala bine, se cresteaza si se pun intr-un castron sau o punga cu inchidere ermetica. Se stropesc cu vin rosu, se pune vegeta, putin\"barbeque\", oregano, piper, usturoi tocat marunt. Usturoiul tocat se pune in crestaturile facute pe pulpe. Se lasa la frigider pentru 15 min. Intre timp se unge gratarul de la cuptor cu ulei. Intr-o tava se pun: 2 cani de apa, patrunjel si busuioc. Se scot pulpele din frigider, se pun pe gratar, iar sub gratar se pune tava, deoarece grasimea din pulpe se va scurge in tava, iar aburii inmiresmati vor patrunde in pulpe. Se dau la foc potrivit, iar cand sunt gata trebuie sa aiba culoarea aurie-maronie. Se servesc cu cartofi prajiti, gratinati sau piure de cartofi si cu muraturi sau salate.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise