Reteta postata pe: 04 iulie 2011
Ingrediente
700 g pulpe, 500 g cartofi, 1 ceapa, 1 ardei rosu,unul galben, 5 catei usturoi, vin alb, smantana
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Se pune tava cu putin ulei pe aragaz la incins. Cartofii taiati rondele se pun in tava si se prajesc max 10 min. Pulpele asemenea se pun si ele intr-o tigaie la prajit 10 min. Dupa 15 min-20 se asaza pulpele in tava cu cartofii dupa care se pun fasii de ceapa si de ardei rosu si galben si se lasa 3 min. Dupa 3 min. se adauga putina apa fiarta se baga la cuptor. Dupa o jumatate de ora se scoate se adauga vin alb si se introduce din nou in cuptor pentru 20 min, dupa 10 min se scoate si de adauga usturoi printre pulpe si cartofi,se introduce din nou la cuptor pentru 10 min. Se opreste cuptorul se scoate tava se lasa putin la racit. Se serveste calduta alaturi de smantana sau chiar simpla. Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un
review
Se spala pulpele si se condimenteaza cu sare si piper pe ambele parti.Se toaca busuiocul potrivit,se
Pasul 1:
Tocam marunt usturoiul. Taiem ceapa solzisori.Taiem rosiile in felii.
Pasul 2:
Incalzim
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate