Se pune tava cu putin ulei pe aragaz la incins. Cartofii taiati rondele se pun in tava si se prajesc max 10 min. Pulpele asemenea se pun si ele intr-o tigaie la prajit 10 min. Dupa 15 min-20 se asaza pulpele in tava cu cartofii dupa care se pun fasii de ceapa si de ardei rosu si galben si se lasa 3 min. Dupa 3 min. se adauga putina apa fiarta se baga la cuptor. Dupa o jumatate de ora se scoate se adauga vin alb si se introduce din nou in cuptor pentru 20 min, dupa 10 min se scoate si de adauga usturoi printre pulpe si cartofi,se introduce din nou la cuptor pentru 10 min. Se opreste cuptorul se scoate tava se lasa putin la racit. Se serveste calduta alaturi de smantana sau chiar simpla. Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii