autor:

Fara foto

» » Fripturi

Pulpe de pui la cuptor

Autor: ionescu loredana (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ionescu loredana (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 iulie 2011

Ingrediente
700 g pulpe, 500 g cartofi, 1 ceapa, 1 ardei rosu,unul galben, 5 catei usturoi, vin alb, smantana

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se pune tava cu putin ulei pe aragaz la incins. Cartofii taiati rondele se pun in tava si se prajesc max 10 min. Pulpele asemenea se pun si ele intr-o tigaie la prajit 10 min. Dupa 15 min-20 se asaza pulpele in tava cu cartofii dupa care se pun fasii de ceapa si de ardei rosu si galben si se lasa 3 min. Dupa 3 min. se adauga putina apa fiarta se baga la cuptor. Dupa o jumatate de ora se scoate se adauga vin alb si se introduce din nou in cuptor pentru 20 min, dupa 10 min se scoate si de adauga usturoi printre pulpe si cartofi,se introduce din nou la cuptor pentru 10 min. Se opreste cuptorul se scoate tava se lasa putin la racit. Se serveste calduta alaturi de smantana sau chiar simpla. Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe de pui cu rosii cherry la cuptor

Pulpe de pui cu rosii cherry la cuptor

Am inceput cu pulpitele de pui pe care le-am spalat si le-am curatat bine de puful ramas. Le-am pudrat

2 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui pe pat de sare la cuptor

Pulpe de pui pe pat de sare la cuptor

Se spala bine pulpele si se pun la scurs intr-un servet de bucatarie.Pulpele uscate bine se condimenteaza

10 voturi    12 comentarii
45 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 700 g pulpe
  • 500 g cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu,unul galben
  • 5 catei usturoi
  • vin alb
  • smantana

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura cu piùre