autor:

bubu_i

» » Mancaruri cu carne

Pulpe de pui la cuptor

Autor: bubu_i (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: bubu_i (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 martie 2009

Ingrediente
3-4 pulpe de pui,, 10 cartofi,, 3 cepe,, 3-4 gogosari,, 2 morcovi, , o radacina patrunjel,, ulei,, suc de rosii (optional).

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Se taie bucati mari vreo 10 cartofi, 2 morcovi, o radacina de patrunjel, 3 cepe, 3-4 gogosari (sau ce legume prefera fiecare). Toate astea se condimenteaza (sare si piper) si se pun intr-o tava cu 1/2 cana apa si cateva linguri de ulei, eventual si putin suc de rosii. Deasupra se pun bucati de carne ( eu prefer de pui). Se acopera tot cu folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 45-50 min. Apoi se scoate folia si se mai lasa in cuptor 20-25 min. la foc tare sa se rumeneasca bine carnea.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

Spalam bine pulpele si le crestam. Punem in tava sare, piper, oregano, adaugam pulpele, sare piper,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Fripturi
Pulpe de pui la cuptor

Pulpe de pui la cuptor

Spalam bine pulpele sile asezam intr-o tava, luam cuburile knorr si le punem intr-o canuta cu putina

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 17 iunie 2009

    Eu fac pulpele la cuptor, iar legumele le fierb separat. In felul acesta isi pastreaza culoarea.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 17 iunie 2009

    Apetisant de tot. Si mie imi place foarte mult friptura de pui cu garnitura de legume

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 mai 2009

    Super bun...Ultima data am facut piure de broccoli garnitura.

    • Fara foto

      Aito_lidi (Maestru bucatar) , 10 aprilie 2009

      Ii buna reteta, eu am preparat-o cu bulion, dar fara cred ca e mult mai gustoasa.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 3-4 pulpe de pui,
  • 10 cartofi,
  • 3 cepe,
  • 3-4 gogosari,
  • 2 morcovi
  • o radacina patrunjel,
  • ulei,
  • suc de rosii (optional).

Raporteaza reteta

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Eu fac pulpele la cuptor, iar legumele le fierb separat. In felul acesta isi pastreaza culoarea.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Pui cu iaurt si curry