autor:

Fara foto

» » Fripturi

Pulpe de pui la cuptor

Autor: Titi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Titi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 noiembrie 2009

Ingrediente
3-4 pulpe de pui,, 10 cartofi,, 3 cepe,, 3-4 gogosari,, 2 morcovi, , o radacina patrunjel,, ulei,, suc de rosii (optional).

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se taie in bucati mari vreo 10 cartofi, 2 morcovi, o radacina de patrunjel, 3 cepe, 3-4 gogosari (sau ce legume prefera fiecare). Toate astea se condimenteaza (sare si piper) si se pun intr-o tava cu 1/2 cana apa si cateva linguri de ulei, eventual si putin suc de rosii. Deasupra se pun bucati de carne ( eu prefer de pui). Se acopera tot cu folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 45-50 min. Apoi se scoate folia si se mai lasa in cuptor 20-25 min. la foc tare sa se rumeneasca bine carnea.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe de pui la cuptor

Pulpe de pui la cuptor

Se curata si se taie in fasii late ardeii si dovleceii, apoi se aseaza in tava se adauga uleiul si

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui la cuptor

Pulpe de pui la cuptor

Spalam bine pulpele sile asezam intr-o tava, luam cuburile knorr si le punem intr-o canuta cu putina

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 3-4 pulpe de pui,
  • 10 cartofi,
  • 3 cepe,
  • 3-4 gogosari,
  • 2 morcovi
  • o radacina patrunjel,
  • ulei,
  • suc de rosii (optional).

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Ficat de pasare cu varza dulce