Stoarceti 2 lamai, puneti sucul intr-un castron, adaugati pulpele si lasati la marinat 2 ore la frigider. Curatati cartofii, taiatii in 4 pe lungime sau chiar bucati mai mici si punetii in apa rece pentru 10 minute. Curatati cepele si taiatile in 4 ca si cartofii. Scurgeti pulpele, uscatile cu servetel de bucatarie si puneti-le intr-o tava unsa cu unt. Adaugati cartofii, scursi si uscati, ceapa si lamaia ramasa taiata felii si puneti in cuptor pentru 20 de minute.
Sarati, piperati, puneti intr-o parte si in alta cate o bucatica de unt, intoarceti pulpele si cartofii si continuati coacerea pentru inca 20 de minute. Aprindeti la final grilul(daca aveti) si rumeniti pulpele si cartofii. Serviti imediat cu salata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii