Spalam bine carnea cu apa rece,apoi o punem intr-o tava si asezam in jur felii mai groase de cartofi.Adaugam untul si apa cat sa acopere cartofii.Dam la cuptor,la foc potrivit.Separat oparim rosiile,le decojin si le dam prin sita.Amestecam cu usturoiul pisat si le adaugam in tava.Lasam totul in cuptor pana s-a rumenit carnea si a scazut sosul.Eu am facu aceasta reteta pentru bebele meu si i-a placut foarte mult si mai puteti adauga putina smantana peste cartofii in momentul servirii

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii