Pulpe de pui la cuptor in vin rosu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pulpe de pui la cuptor in vin rosu

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui spalate si sterse
  • 2 cepe medii curatate si spalate
  • 3 rosii spalate
  • 6 catei mici de usturoi curatati si spalati
  • un pahar de vin rosu demidulce
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 2 fire de rozmarin spalate
  • 2 foi de dafin
  • sare
  • piper proaspat macinat

Mod de preparare

Pasul 1:

Tocam marunt usturoiul. Taiem ceapa solzisori.Taiem rosiile in felii.

Pasul 2:

Incalzim cuptorul. Pregatim o tava pentru cuptor in care punem uleiul. Adaugam ceapa si feliile de rosie. Aranjam deasupra pulpele de pui. Punem usturoiul tocat. Rupem deasupra frunzele de dafin. Punem frunzele de rozmarin desfacute de pe ramuri. Condimentam cu sare si piper macinat. Introducem tava in cuptorul incalzit.

Pasul 3:

Din cand in cand scoatem vasul din cuptor si stropim carnea cu sosul din tava. Punem din nou vasul in cuptor.

Pasul 4:

Cand pulpele de pui sunt rumenite, scoatem tava din cuptor. Turnam deasupra vinul rosu demidulce.

Pasul 5:

Introducem tava in cuptorul incalzit pentru inca 10 minute.

Pasul 6:

Dupa cele 10 minute, scoatem vasul din cuptor.

Pasul 7:

Servim pulpele calde, cu piure de cartofi si sos.

Reteta video completa o gasiti la: http://www.reteta-video.ro/retete/pulpe-de-pui-la-cuptor-in-vin-rosu.html

POFTA BUNA!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura