Pulpe de pui la cuptor in vin rosu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pulpe de pui la cuptor in vin rosu

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui spalate si sterse
  • 2 cepe medii curatate si spalate
  • 3 rosii spalate
  • 6 catei mici de usturoi curatati si spalati
  • un pahar de vin rosu demidulce
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 2 fire de rozmarin spalate
  • 2 foi de dafin
  • sare
  • piper proaspat macinat

Mod de preparare

Pasul 1:

Tocam marunt usturoiul. Taiem ceapa solzisori.Taiem rosiile in felii.

Pasul 2:

Incalzim cuptorul. Pregatim o tava pentru cuptor in care punem uleiul. Adaugam ceapa si feliile de rosie. Aranjam deasupra pulpele de pui. Punem usturoiul tocat. Rupem deasupra frunzele de dafin. Punem frunzele de rozmarin desfacute de pe ramuri. Condimentam cu sare si piper macinat. Introducem tava in cuptorul incalzit.

Pasul 3:

Din cand in cand scoatem vasul din cuptor si stropim carnea cu sosul din tava. Punem din nou vasul in cuptor.

Pasul 4:

Cand pulpele de pui sunt rumenite, scoatem tava din cuptor. Turnam deasupra vinul rosu demidulce.

Pasul 5:

Introducem tava in cuptorul incalzit pentru inca 10 minute.

Pasul 6:

Dupa cele 10 minute, scoatem vasul din cuptor.

Pasul 7:

Servim pulpele calde, cu piure de cartofi si sos.

Reteta video completa o gasiti la: http://www.reteta-video.ro/retete/pulpe-de-pui-la-cuptor-in-vin-rosu.html

POFTA BUNA!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise