autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Pulpe de pui la cuptor

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 mai 2007

Ingrediente
ngrediente (pentru 6 persoane): 6 pulpe de pui (a 200 g), , 2 legaturi cimbru, , sare grunjoasa, , piper, , 2 lamai, , o lingurita ulei (pentru tava), , 2 lingurite miere.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

18 voturi

Mod de preparare

Se spala si se zvanta pulpele de pui si se introduc crengutele de cimbru intre piele si carne (pielea poate fi fixata, eventual, cu scobitori).
Se freaca pulpele cu sare si piper. Lamaile se clatesc cu apa fierbinte, se taie felii si se aseaza pe tava unsa cu ulei.
Deasupra se pun pulpele de pui si se baga la cuptorul incins (170 grade C). Se lasa sa se prajeasca 30 de minute.
Se amesteca mierea cu o lingura de apa sarata fierbinte si se ung (cu ea) pulpele de pui. Se pun in tava si crengutele de cimbru ramase si se mai lasa la cuptor 15 minute.
Ca garnitura se poate servi piure de cartofi cu masline tocate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu vin si usturoi la cuptor

Pulpe de pui cu vin si usturoi la cuptor

Fragede,gustoase si simplu de preparat. Curatam,spalam si taiem pulpele in jumatati. Le lasam

20 voturi    0 comentarii
15 min
Mancaruri cu carne
pulpe de pui la cuptor

pulpe de pui la cuptor

Se parlesc pulpele. Se spala bine, se oparesc si apoi se pun la fiert in cuptor, cu ulei, apa, sare,

7 voturi    5 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

18 voturi

Ingrediente

  • ngrediente (pentru 6 persoane): 6 pulpe de pui (a 200 g)
  • 2 legaturi cimbru
  • sare grunjoasa
  • piper
  • 2 lamai
  • o lingurita ulei (pentru tava)
  • 2 lingurite miere.

Raporteaza reteta

Andreea Constantina Manciu

Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)

Eu am adaugat si cartofi.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Aripioare crocante