Ingrediente
ngrediente (pentru 6 persoane): 6 pulpe de pui (a 200 g), , 2 legaturi cimbru, , sare grunjoasa, , piper, , 2 lamai, , o lingurita ulei (pentru tava), , 2 lingurite miere.
Dificultate: Redusa | Timp: 25 min
18 voturi
Mod de preparare
Se freaca pulpele cu sare si piper. Lamaile se clatesc cu apa fierbinte, se taie felii si se aseaza pe tava unsa cu ulei.
Deasupra se pun pulpele de pui si se baga la cuptorul incins (170 grade C). Se lasa sa se prajeasca 30 de minute.
Se amesteca mierea cu o lingura de apa sarata fierbinte si se ung (cu ea) pulpele de pui. Se pun in tava si crengutele de cimbru ramase si se mai lasa la cuptor 15 minute.
Ca garnitura se poate servi piure de cartofi cu masline tocate.
Comentata de: Andreea Constantina Manciu