Se spala si se zvanta pulpele de pui si se introduc crengutele de cimbru intre piele si carne (pielea poate fi fixata, eventual, cu scobitori).
Se freaca pulpele cu sare si piper. Lamaile se clatesc cu apa fierbinte, se taie felii si se aseaza pe tava unsa cu ulei.
Deasupra se pun pulpele de pui si se baga la cuptorul incins (170 grade C). Se lasa sa se prajeasca 30 de minute.
Se amesteca mierea cu o lingura de apa sarata fierbinte si se ung (cu ea) pulpele de pui. Se pun in tava si crengutele de cimbru ramase si se mai lasa la cuptor 15 minute.
Ca garnitura se poate servi piure de cartofi cu masline tocate.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii