autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Pulpe de pui la cuptor

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 mai 2007

Ingrediente
ngrediente (pentru 6 persoane): 6 pulpe de pui (a 200 g), , 2 legaturi cimbru, , sare grunjoasa, , piper, , 2 lamai, , o lingurita ulei (pentru tava), , 2 lingurite miere.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

18 voturi

Mod de preparare

Se spala si se zvanta pulpele de pui si se introduc crengutele de cimbru intre piele si carne (pielea poate fi fixata, eventual, cu scobitori).
Se freaca pulpele cu sare si piper. Lamaile se clatesc cu apa fierbinte, se taie felii si se aseaza pe tava unsa cu ulei.
Deasupra se pun pulpele de pui si se baga la cuptorul incins (170 grade C). Se lasa sa se prajeasca 30 de minute.
Se amesteca mierea cu o lingura de apa sarata fierbinte si se ung (cu ea) pulpele de pui. Se pun in tava si crengutele de cimbru ramase si se mai lasa la cuptor 15 minute.
Ca garnitura se poate servi piure de cartofi cu masline tocate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu cartofi noi la cuptor

Pulpe de pui cu cartofi noi la cuptor

Cartofii, nu se curata, se spala bine,bine si se taie in sferturi.Se condimenteaza cu sare si piper

5 voturi    4 comentarii
59h
Fripturi
Pulpe de pui la cuptor in vin rosu

Pulpe de pui la cuptor in vin rosu

Pasul 1: Tocam marunt usturoiul. Taiem ceapa solzisori.Taiem rosiile in felii. Pasul 2: Incalzim

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

18 voturi

Ingrediente

  • ngrediente (pentru 6 persoane): 6 pulpe de pui (a 200 g)
  • 2 legaturi cimbru
  • sare grunjoasa
  • piper
  • 2 lamai
  • o lingurita ulei (pentru tava)
  • 2 lingurite miere.

Raporteaza reteta

Andreea Constantina Manciu

Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)

Eu am adaugat si cartofi.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Friptura din pulpa de curcan cu miere si lamaie