autor:

Daniela

» » Mancaruri cu carne

Pulpe de pui la gratar

Autor: Daniela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 aprilie 2011

Ingrediente
2 kg de pulpe de pui intregi, cu piele, sare, piper, boia de ardei iute, 2-3 catei de usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

6 voturi

Mod de preparare

Pentru azi, pulpe de pui la gratar !



Pulpele, bine spalate si zvintate, le crestez putin, le ung cu putin ulei si le condimentez cu sare, piper, boia de ardei iute si le las asa pret de vreo 2-3 ore.



Se incinge bine, bine gratarul si si se pun pulpele ( asezate foarte ordonat intr-un suport de inox cu miner de lemn) , acestea incep sa sfirie imediat si incepe distractia: mirosul imbatator si invirtitul gratarului, destul de des, ca sa nu se arda deloc pulpele. Cind sint aproape de gata, le stropesc cu un pic de zeama de usturoi si le scot din suportul de inox, cu ajutorul furculitei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui, dezosate, la gratar

Pulpe de pui, dezosate, la gratar

Se bat bine pulpele se portioneaza corespunzator aplicatiilor noastre pentru formele frumoase, se

6 voturi    7 comentarii
20 min
Fripturi
Pulpe de pui dezosate la gratar cu garnitura de orez

Pulpe de pui dezosate la gratar cu garnitura de orez

Incepeti cu prepararea garniturii de orez. Orezul spalat si scurs de apa se pune la fiert cu apa

13 voturi    8 comentarii
30 min
Retete la gratar

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    kok miori , 09 mai 2017

    imi place reteta dar eu cred ca era bine sa fie putin marinate inainte de frigere/

  • Fara foto

    mircea , 01 mai 2017

    cred ca sunt foarte bune, voi incerca sa prepar si eu.

  • Fara foto

    Lore Love , 22 august 2013

    gustos!

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

6 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Daniela
Mucenici (sfintisori) moldovenesti

Mucenici (sfintisori) moldovenesti

Se oparesc 100 g de faina cu 200 ml. lapte fierbinte iar dupa ce se raceste se adauga drojdia

23 voturi    17 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fasole frecata, cu pirgalas si  slanina  prajita

Fasole frecata, cu pirgalas si slanina prajita

Fasolea se spala si se pune la inmuiat in apa calduta pentru 24 de ore (trebuie sa fie bine infoiata). Se

11 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Papricas din carne de gaina si ciuperci

Papricas din carne de gaina si ciuperci

Se caleste ceapa pina staluceste putin, se adauga carnea si se caleste si ea pina se coaguleaza

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

kok miori

imi place reteta dar eu cred ca era bine sa fie putin marinate inainte de frigere/

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pui cu bere