autor:

Daniela

» » Mancaruri cu carne

Pulpe de pui la gratar

Autor: Daniela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 aprilie 2011

Ingrediente
2 kg de pulpe de pui intregi, cu piele, sare, piper, boia de ardei iute, 2-3 catei de usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

7 voturi

Mod de preparare

Pentru azi, pulpe de pui la gratar !



Pulpele, bine spalate si zvintate, le crestez putin, le ung cu putin ulei si le condimentez cu sare, piper, boia de ardei iute si le las asa pret de vreo 2-3 ore.



Se incinge bine, bine gratarul si si se pun pulpele ( asezate foarte ordonat intr-un suport de inox cu miner de lemn) , acestea incep sa sfirie imediat si incepe distractia: mirosul imbatator si invirtitul gratarului, destul de des, ca sa nu se arda deloc pulpele. Cind sint aproape de gata, le stropesc cu un pic de zeama de usturoi si le scot din suportul de inox, cu ajutorul furculitei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui la gratar cu Cartofi si Mazare Noua

Pulpe de pui la gratar cu Cartofi si Mazare Noua

Cartofii noii se curata dupa care se spala, mazarea se curata boabele din pastai si se spala, se

12 voturi    1 comentariu
50 min
Fripturi
Pulpe de pui, dezosate, la gratar

Pulpe de pui, dezosate, la gratar

Se bat bine pulpele se portioneaza corespunzator aplicatiilor noastre pentru formele frumoase, se

6 voturi    7 comentarii
20 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    kok miori , 09 mai 2017

    imi place reteta dar eu cred ca era bine sa fie putin marinate inainte de frigere/

  • Fara foto

    mircea , 01 mai 2017

    cred ca sunt foarte bune, voi incerca sa prepar si eu.

  • Fara foto

    Lore Love , 22 august 2013

    gustos!

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

7 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Daniela
Mucenici (sfintisori) moldovenesti

Mucenici (sfintisori) moldovenesti

Se oparesc 100 g de faina cu 200 ml. lapte fierbinte iar dupa ce se raceste se adauga drojdia

23 voturi    18 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fasole frecata, cu pirgalas si  slanina  prajita

Fasole frecata, cu pirgalas si slanina prajita

Fasolea se spala si se pune la inmuiat in apa calduta pentru 24 de ore (trebuie sa fie bine infoiata). Se

11 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Papricas din carne de gaina si ciuperci

Papricas din carne de gaina si ciuperci

Se caleste ceapa pina staluceste putin, se adauga carnea si se caleste si ea pina se coaguleaza

7 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

kok miori

imi place reteta dar eu cred ca era bine sa fie putin marinate inainte de frigere/

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ragu de carne pe mamaliguta Ragu de carne pe mamaliguta

Intai punem o cratita larga la incalzit cu putin ulei si cand uleiul este cald, adaugam treptat ceapa, morcovul si ardeiul iute, dupa

1 vot    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Rulada din piept de pui