autor:

Daniela

» » Mancaruri cu carne

Pulpe de pui la gratar

Autor: Daniela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 aprilie 2011

Ingrediente
2 kg de pulpe de pui intregi, cu piele, sare, piper, boia de ardei iute, 2-3 catei de usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

9 voturi

Mod de preparare

Pentru azi, pulpe de pui la gratar !



Pulpele, bine spalate si zvintate, le crestez putin, le ung cu putin ulei si le condimentez cu sare, piper, boia de ardei iute si le las asa pret de vreo 2-3 ore.



Se incinge bine, bine gratarul si si se pun pulpele ( asezate foarte ordonat intr-un suport de inox cu miner de lemn) , acestea incep sa sfirie imediat si incepe distractia: mirosul imbatator si invirtitul gratarului, destul de des, ca sa nu se arda deloc pulpele. Cind sint aproape de gata, le stropesc cu un pic de zeama de usturoi si le scot din suportul de inox, cu ajutorul furculitei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui, dezosate, la gratar

Pulpe de pui, dezosate, la gratar

Se bat bine pulpele se portioneaza corespunzator aplicatiilor noastre pentru formele frumoase, se

6 voturi    7 comentarii
20 min
Fripturi
Pulpe de pui la gratar cu cartofi copti

Pulpe de pui la gratar cu cartofi copti

Dupa ce spalam foarte bine pulpele de pui,le condimentam si le dam la frigider cel putin o ora sa

12 voturi    9 comentarii
1h
Retete la gratar

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • kok miori , 09 mai 2017

    imi place reteta dar eu cred ca era bine sa fie putin marinate inainte de frigere/

  • mircea , 01 mai 2017

    cred ca sunt foarte bune, voi incerca sa prepar si eu.

  • Lore Love , 22 august 2013

    gustos!

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

9 voturi

Ingrediente

  • 2 kg de pulpe de pui intregi
  • cu piele
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute
  • 2-3 catei de usturoi

Raporteaza reteta

Retete
de Daniela
Mucenici (sfintisori) moldovenesti

Mucenici (sfintisori) moldovenesti

Se oparesc 100 g de faina cu 200 ml. lapte fierbinte iar dupa ce se raceste se adauga drojdia

27 voturi    18 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fasole frecata, cu pirgalas si  slanina  prajita

Fasole frecata, cu pirgalas si slanina prajita

Fasolea se spala si se pune la inmuiat in apa calduta pentru 24 de ore (trebuie sa fie bine infoiata). Se

14 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Papricas din carne de gaina si ciuperci

Papricas din carne de gaina si ciuperci

Se caleste ceapa pina staluceste putin, se adauga carnea si se caleste si ea pina se coaguleaza

9 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

kok miori

imi place reteta dar eu cred ca era bine sa fie putin marinate inainte de frigere/

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Sarmale din varza murata cu carne de vita