1.Pulpele de pui se pun la marinat pentru o ora intr-un amestec de bulion, iaurt, usturoi zdrobit,ulei, boia dulce, zeama de lamaie si menta.
2.Se scot din marinata ,apoi se prajesc in ulei cu putina apa si sare.
3.Se servesc cu piure de cartofi si salata verde sau orice alta garnitura , dupa plac.Nu uitam vinul alb sec,care se preteaza la acest preparat.
Nota:Pot fi puse pe gratar, dar atunci marinarea va fi de 2-3 ore.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii