autor:

Dachman Laura

» » , , , Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pulpe de pui moi si dulci cu pastarnac

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 ianuarie 2010

Ingrediente
1 lingura ulei de masline, 4 pulpe de pui, curatate de piele, 2 cepe, tocate marunt, 350 gr pastarnac, taiat fasii, 300 ml zeama de supa de legume, 2 linguri mustar, 2 linguri miere, 1 lingurita thym maruntit

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

7 voturi

Mod de preparare

Incinge o tigaie la foc potrivit.Adauga ½ lingura ulei si prajeste carnea pana se rumenste. Intr-o cratita adauga ½ lingura ulei ramasa si caleste ceapa pana cand se inmoaie, aprox.5 minute.
Adauga in cratita cu ceapa pulpele de pui si pastarnacul.Amesteca mustarul cu mierea si zeama de supa de legume si toarna totul peste pulpe si pastranac.Presara deasupra thym.Acopera cratita dupa ce da intr-un clocot, apoi lasa sa fiarba la foc mic 1 ora.Asezoneaza dupa gust si serveste.

http://lauradfood.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui moi si dulci cu pastarnac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita cu piept de porc

Tocanita cu piept de porc

Taiati pieptul de porc in felii mai groase, condimentati-le cu cimbru si piper si puneti-le la prajit

34 voturi    11 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu pui si legume

Tarta cu pui si legume

Spalam bine ceapa si ardeii, ceapa o taiem rondele iar ardeii ii tocam marunt. Pieptul de pui dezosat

13 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    O bunatate !

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 15 mai 2010

    Delicioase!

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2010

    Pastarnacul este foarte bun si la mancare,cat si la ciorbe si supe.Are un miros si gust puternic de verdeata.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2010

      Foarte bune!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2010

      Si mie imi place gustul de pastarnac la friptura

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2010

      Tare bine mai arata...

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2010

      O bunatate Laura ! Felicitari ! Thym nu este cumva...cimbru ?

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2010

      Foarte bună şi gustoasă! Astăzi am şi eu patru pulpe şi nu ştiam ce să fac cu ele, acum ştiu. Te pupic!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

7 voturi

Ingrediente

  • 1 lingura ulei de masline
  • 4 pulpe de pui
  • curatate de piele
  • 2 cepe
  • tocate marunt
  • 350 gr pastarnac
  • taiat fasii
  • 300 ml zeama de supa de legume
  • 2 linguri mustar
  • 2 linguri miere
  • 1 lingurita thym maruntit

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Se coc ardeii pe o plita, se curata de coaja, se scot samburii si cotorul in asa fel incat sa ne ramana cat mai intreg ardeiul. Cotorul

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Sarmale in dovleac Sarmale in dovleac

La dovleac aveti ceva de muncit si va trebuie ceva muschi, avand in vedere ca dovleacul este destul de greu...asa ca am cerut ajutorul

0 voturi    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Patisson (dovlecel plat) umplut