autor:

Dachman Laura

» » , , , Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pulpe de pui moi si dulci cu pastarnac

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 ianuarie 2010

Ingrediente
1 lingura ulei de masline, 4 pulpe de pui, curatate de piele, 2 cepe, tocate marunt, 350 gr pastarnac, taiat fasii, 300 ml zeama de supa de legume, 2 linguri mustar, 2 linguri miere, 1 lingurita thym maruntit

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

7 voturi

Mod de preparare

Incinge o tigaie la foc potrivit.Adauga ½ lingura ulei si prajeste carnea pana se rumenste. Intr-o cratita adauga ½ lingura ulei ramasa si caleste ceapa pana cand se inmoaie, aprox.5 minute.
Adauga in cratita cu ceapa pulpele de pui si pastarnacul.Amesteca mustarul cu mierea si zeama de supa de legume si toarna totul peste pulpe si pastranac.Presara deasupra thym.Acopera cratita dupa ce da intr-un clocot, apoi lasa sa fiarba la foc mic 1 ora.Asezoneaza dupa gust si serveste.

http://lauradfood.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui moi si dulci cu pastarnac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mansaf - mancare traditionala iordaniana

Mansaf - mancare traditionala iordaniana

Mai intai facem o mica introducere, ca sa va facem cunoscut ce este acest "mansaf" si cand

7 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei umpluti cu branza

Dovlecei umpluti cu branza

Spalam dovleceii si ii curatam de coaja. Daca sunt mai micuti si subtiri ii taiem in doua pe lungime,

0 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    O bunatate !

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 15 mai 2010

    Delicioase!

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2010

    Pastarnacul este foarte bun si la mancare,cat si la ciorbe si supe.Are un miros si gust puternic de verdeata.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2010

      Foarte bune!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2010

      Si mie imi place gustul de pastarnac la friptura

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2010

      Tare bine mai arata...

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2010

      O bunatate Laura ! Felicitari ! Thym nu este cumva...cimbru ?

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2010

      Foarte bună şi gustoasă! Astăzi am şi eu patru pulpe şi nu ştiam ce să fac cu ele, acum ştiu. Te pupic!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

7 voturi

Ingrediente

  • 1 lingura ulei de masline
  • 4 pulpe de pui
  • curatate de piele
  • 2 cepe
  • tocate marunt
  • 350 gr pastarnac
  • taiat fasii
  • 300 ml zeama de supa de legume
  • 2 linguri mustar
  • 2 linguri miere
  • 1 lingurita thym maruntit

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de miel ardeleneasca Ciorba de miel ardeleneasca

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Iahnie