Se unge discul metalic cu ulei si se lasa sa se incinga. Dupa ce se incinge discul se mai adauga ulei in centrul acestuia. Se pregatesc cartofii ( se spala si se taie felii) si se adauga in centrul discului.
Pulpele date cu sare si alte condimente dupa gust se aseaza una cate una in jurul cartofilor. Se lasa aproximativ 30 de minute in functie de puterea focului.
Pulpele se servesc cu diverse muraturi.
Sa aveti pofta!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii