Pulpe de pui pe pat de cartofi si legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pulpe de pui pe pat de cartofi si legume

Ingrediente

  • 4 pulpe pui intregi
  • 1 kg cartofi
  • 1 telina radacina
  • 2 morcovi mari
  • condimente (cimbru
  • rozmarin
  • patrunjel
  • coriandru macinate fin)
  • 4 linguri ulei
  • putina boia
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Intr-o tava dreptunghiulara punem cartofii curatati de coaja si taiati in patru, apoi pulpele taiate si ele in doua, morcovii si telina radacina taiate fasii si la final condimentele, sare, piper si putina apa.

Se da la cuptor circa 50-60 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Rulada de miel umpluta cu legume

Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.

Rulada de miel umpluta cu legume
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor