Intr-o tava se pune ulei cat sa o acopere bine. Se taie cartofii cubulete si se aseaza uniform in tigaie, apoi se taie ceapa si ardeiul feliute si se aseaza desupra. Se toarna cca o jumatate de cana de apa deasupra, cat sa nu acopere cartofii.
Apoi se freaca pulpele de pui cu condimente. Se cresteaza carnea din loc in loc. Se da la cuptor cca 45 de min, pana la o ora. Pe la mijocul intervalului se intoarce carnea.
Sa aveti pofta!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii