autor:

Micky Apostu

» » Mancaruri cu carne

Pulpe de pui pe pat de varza

Autor: Micky Apostu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Micky Apostu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 ianuarie 2013

Ingrediente
- 8 ciocanele, - 1 kg de varza alba cruda, - 1 ardei gras rosu, - 1 ceapa, - o legatura marar, - 1 lingurita cimbru uscat, - 1 morcov, - 1 rosie, - sare, piper, - 50 ml apa, - 100 ml vin alb, - cateva linguri ulei, Condimente pentru pulpe - sare, piper, boia de ardei

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

5 voturi

Mod de preparare

Spalati si curatati pulpele de pui, apoi frecati-le cu amestecul de condimente. Tocati varza si celelalte legume in bucati potrivite, dupa preferinta. Tocati si mararul. Amestecati varza, ceapa, ardeiul, morcovul si rosia, impreuna cu sarea, piperul si cimbrul. Asezati intr-un vas ce merge la cuptor varza. Asezati deasupra pulpele de pui si turnati apa, vinul si uleiul.
Dati la cuptor timp de aprox 40 minute pana cand este gata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pe pat de varza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui la rotisor cu cartofi noi

Pui la rotisor cu cartofi noi

Puiul se spala bine si se freaca pe toate partile cu faina;( se freaca cu faina pentru a inlatura

10 voturi    5 comentarii
4h
Mancaruri cu carne
Burrito

Burrito

Cele 2 cepe tocate marunt si cei 4 catei de usturoi pisati se prajesc in putin ulei. Se toaca puiul

17 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Geanix Flufy , 31 ianuarie 2014

    http://www.maildirect.ro/inregistrare/3106b10b1140c69e38beecd07f1b8ef1

  • Micky Apostu

    Micky Apostu (Chef de cuisine) , 07 februarie 2013

    Multumesc dragelor de aprecieri!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 februarie 2013

    Si mie imi place tare mult....

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2013

      Un meniu pe gustul meu, imi place ! *****

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2013

      Si mie imi place varza cu pulpe la cuptor,e super !

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2013

      Mie imi place mult varza proaspata cu pui. Asa ca vin la tine la o portie....ma primesti ? Arata foarte imbietoare portia.....

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

5 voturi

Ingrediente

  • - 8 ciocanele
  • - 1 kg de varza alba cruda
  • - 1 ardei gras rosu
  • - 1 ceapa
  • - o legatura marar
  • - 1 lingurita cimbru uscat
  • - 1 morcov
  • - 1 rosie
  • - sare
  • piper
  • - 50 ml apa
  • - 100 ml vin alb
  • - cateva linguri ulei
  • Condimente pentru pulpe - sare
  • piper
  • boia de ardei

Raporteaza reteta

Retete
de Micky Apostu
Bulgarasi cu nuca

Bulgarasi cu nuca

Intr-un vas amestecati toate ingredientele, mai putin zaharul pudra. Omogenizati bine compozitia

15 voturi    4 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Placinta cu dovleac, de post

Placinta cu dovleac, de post

Mai intai pregatiti dovleacul. Curatati-l de coaja si seminte si dati-l pe razatoare sau tocati-l

16 voturi    2 comentarii
1h
Retete de post
Gris cu lapte si dulceata de cirese amare

Gris cu lapte si dulceata de cirese amare

Puneti laptele cu zaharul si coaja de lamaie la fiert la foc mic. Amestecati sa nu se afume, sa nu

32 voturi    7 comentarii
15 min
Dulciuri diverse

Micky Apostu (Chef de cuisine)

Multumesc dragelor de aprecieri!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

4 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Ceafa de porc cu garnitura de ciuperci si cartofi