autor:

Micky Apostu

» » Mancaruri cu carne

Pulpe de pui pe pat de varza

Autor: Micky Apostu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Micky Apostu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 ianuarie 2013

Ingrediente
- 8 ciocanele, - 1 kg de varza alba cruda, - 1 ardei gras rosu, - 1 ceapa, - o legatura marar, - 1 lingurita cimbru uscat, - 1 morcov, - 1 rosie, - sare, piper, - 50 ml apa, - 100 ml vin alb, - cateva linguri ulei, Condimente pentru pulpe - sare, piper, boia de ardei

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

5 voturi

Mod de preparare

Spalati si curatati pulpele de pui, apoi frecati-le cu amestecul de condimente. Tocati varza si celelalte legume in bucati potrivite, dupa preferinta. Tocati si mararul. Amestecati varza, ceapa, ardeiul, morcovul si rosia, impreuna cu sarea, piperul si cimbrul. Asezati intr-un vas ce merge la cuptor varza. Asezati deasupra pulpele de pui si turnati apa, vinul si uleiul.
Dati la cuptor timp de aprox 40 minute pana cand este gata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pe pat de varza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita poloneza

Tocanita poloneza

Ceapa se curata, se taie marunt si se prejeste in putin ulei. Punem apoi 2 cani de apa peste ceapa

13 voturi    11 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Miel cu rozmarin si timbale de cartofi

Miel cu rozmarin si timbale de cartofi

Facem o marinada din vin, ulei, zeama de lamaie,miere, 2 catei usturoi,sare si rozmarin. O lingura

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Geanix Flufy , 31 ianuarie 2014

    http://www.maildirect.ro/inregistrare/3106b10b1140c69e38beecd07f1b8ef1

  • Micky Apostu

    Micky Apostu (Chef de cuisine) , 07 februarie 2013

    Multumesc dragelor de aprecieri!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 februarie 2013

    Si mie imi place tare mult....

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2013

      Un meniu pe gustul meu, imi place ! *****

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2013

      Si mie imi place varza cu pulpe la cuptor,e super !

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2013

      Mie imi place mult varza proaspata cu pui. Asa ca vin la tine la o portie....ma primesti ? Arata foarte imbietoare portia.....

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

5 voturi

Ingrediente

  • - 8 ciocanele
  • - 1 kg de varza alba cruda
  • - 1 ardei gras rosu
  • - 1 ceapa
  • - o legatura marar
  • - 1 lingurita cimbru uscat
  • - 1 morcov
  • - 1 rosie
  • - sare
  • piper
  • - 50 ml apa
  • - 100 ml vin alb
  • - cateva linguri ulei
  • Condimente pentru pulpe - sare
  • piper
  • boia de ardei

Raporteaza reteta

Retete
de Micky Apostu
Bulgarasi cu nuca

Bulgarasi cu nuca

Intr-un vas amestecati toate ingredientele, mai putin zaharul pudra. Omogenizati bine compozitia

14 voturi    4 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Placinta cu dovleac, de post

Placinta cu dovleac, de post

Mai intai pregatiti dovleacul. Curatati-l de coaja si seminte si dati-l pe razatoare sau tocati-l

14 voturi    2 comentarii
1h
Retete de post
Gris cu lapte si dulceata de cirese amare

Gris cu lapte si dulceata de cirese amare

Puneti laptele cu zaharul si coaja de lamaie la fiert la foc mic. Amestecati sa nu se afume, sa nu

25 voturi    7 comentarii
15 min
Dulciuri diverse

Micky Apostu (Chef de cuisine)

Multumesc dragelor de aprecieri!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Piept de pui cu ciuperci