autor:

Micky Apostu

» » Mancaruri cu carne

Pulpe de pui pe pat de varza

Autor: Micky Apostu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Micky Apostu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 ianuarie 2013

Ingrediente
- 8 ciocanele, - 1 kg de varza alba cruda, - 1 ardei gras rosu, - 1 ceapa, - o legatura marar, - 1 lingurita cimbru uscat, - 1 morcov, - 1 rosie, - sare, piper, - 50 ml apa, - 100 ml vin alb, - cateva linguri ulei, Condimente pentru pulpe - sare, piper, boia de ardei

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

5 voturi

Mod de preparare

Spalati si curatati pulpele de pui, apoi frecati-le cu amestecul de condimente. Tocati varza si celelalte legume in bucati potrivite, dupa preferinta. Tocati si mararul. Amestecati varza, ceapa, ardeiul, morcovul si rosia, impreuna cu sarea, piperul si cimbrul. Asezati intr-un vas ce merge la cuptor varza. Asezati deasupra pulpele de pui si turnati apa, vinul si uleiul.
Dati la cuptor timp de aprox 40 minute pana cand este gata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pe pat de varza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Burgeri de curcan cu ceapa si mere  caramelizate

Burgeri de curcan cu ceapa si mere caramelizate

1. Se amesteca carnea tocata cu orezul, piureul de caise, mustarul , busuiocul si rozmarinul.Se condimenteaza

3 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Muschiulet de porc rulat

Muschiulet de porc rulat

Taiem muschiuletul de porc astfel incat sa obtinem o fasie mai subtire si intreaga. Batem carnea

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Geanix Flufy , 31 ianuarie 2014

    http://www.maildirect.ro/inregistrare/3106b10b1140c69e38beecd07f1b8ef1

  • Micky Apostu

    Micky Apostu (Chef de cuisine) , 07 februarie 2013

    Multumesc dragelor de aprecieri!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 februarie 2013

    Si mie imi place tare mult....

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2013

      Un meniu pe gustul meu, imi place ! *****

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2013

      Si mie imi place varza cu pulpe la cuptor,e super !

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2013

      Mie imi place mult varza proaspata cu pui. Asa ca vin la tine la o portie....ma primesti ? Arata foarte imbietoare portia.....

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

5 voturi

Ingrediente

  • - 8 ciocanele
  • - 1 kg de varza alba cruda
  • - 1 ardei gras rosu
  • - 1 ceapa
  • - o legatura marar
  • - 1 lingurita cimbru uscat
  • - 1 morcov
  • - 1 rosie
  • - sare
  • piper
  • - 50 ml apa
  • - 100 ml vin alb
  • - cateva linguri ulei
  • Condimente pentru pulpe - sare
  • piper
  • boia de ardei

Raporteaza reteta

Retete
de Micky Apostu
Bulgarasi cu nuca

Bulgarasi cu nuca

Intr-un vas amestecati toate ingredientele, mai putin zaharul pudra. Omogenizati bine compozitia

15 voturi    4 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Placinta cu dovleac, de post

Placinta cu dovleac, de post

Mai intai pregatiti dovleacul. Curatati-l de coaja si seminte si dati-l pe razatoare sau tocati-l

16 voturi    2 comentarii
1h
Retete de post
Gris cu lapte si dulceata de cirese amare

Gris cu lapte si dulceata de cirese amare

Puneti laptele cu zaharul si coaja de lamaie la fiert la foc mic. Amestecati sa nu se afume, sa nu

29 voturi    7 comentarii
15 min
Dulciuri diverse

Micky Apostu (Chef de cuisine)

Multumesc dragelor de aprecieri!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui cu lamaie la capac Pui cu lamaie la capac

Se porționează puiul in bucăți medii și se așază intr-o oală in ulei încins, se adaugă condimentele, se da focul mic

0 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi
Cotlet de porc cu sos de merisoare Cotlet de porc cu sos de merisoare

Carnea spalata si uscata cu un prosop se condimenteaza si se asaza in tava cu putin ulei. Punem un pahar de apa si dam la cuptor 30-40

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Fripturi
Chiftele in sos de branzeturi